b-watermark

STEMNING OG ATMOSFÆRE​

border_2

Restauranten er et pusterum, hvor man føler sig hensat til et lille stykke Frankrig i Danmark, og er af “Den danske Spiseguide” kåret til årets Bistro/Brasserie i 2009, 2012, 2016& 2020.​

I unikke lokaler med hyggeligt inventar og særlige fund fra franske loppemarkeder nydes den gode mad af en bred vifte af gæster. Her er alle velkomne. Netop denne filosofi kendetegner alle aspekter ved et besøg på Bistro Boheme, hvor man allerede i døren mødes af den gode stemning.

Grundstenen er et passioneret og professionelt personale, som stræber efter at give gæsten en god oplevelse, og som har lysten til at forbedre egne evner.

I tråd med dette er køkkenets profil klassiske franske retter tilført nyt liv og energi, her vægtes især at maden tilberedes helt fra bunden, og retter som ellers er lagt i glemmebogen fornyes men uden at miste sit særpræg.​

Udmærkelser

  • ​Den danske Spiseguide v/Bent Christensen
  • ​Bedste Bistro Brasseri: 2008, 2012, 2016 & 2020
  • Restaurant chef: Thorbjørn M Hübertz, Daniel W Furmanek
  • Sommerlier/vinkort: Christian Gustafsson
  • Tjener: Morten G Hesselholt

Kontakt og online booking

Vi glæder os til at modtage din reservation. 

Benyt bookinglinket herunder eller kontakt  os på +45 3393 9844

Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på mail: info@bistroboheme.dk

Åbningstider

Normale åbningstider mandag til lørdag  kl. 11.30 - 24.00 alle dage ud over søndag

Påske 2024 holder vi lukket følgende dage:

Skærtorsdag og langfredag 28 og 29. marts. 1 og 2. påske dage31. marts og 1. april

Åbningstider restaurant

Mandag - lørdag  

​11.30 – 01.00

Sidste udskænkning kl. 00.30

Åbningstider køkken​

Frokost

​11.30 – 15.00

Aften

17.30 – 21.30

Bistro Boheme støtter​

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​