Bistro Boheme
Gruppemenuer 2025
Menuen er fra 8 gæster og opefter..
Vi anbefaler gerne vine til menuerne.
Specialmenuer som vegetar eller allergi skal aftales forud.
Menu 1: 795,- pr. person
Årstidens suppe à la Bistro Boheme
Farseret unghane bryst serveret med årstidens grønt, estragon blanquette & kartofler
Chokolade ganache på praline bund, hertil sorbet & syltede bær
Menu 2: 945,- pr. person
Røget laks serveret med peberrodscreme, salater og appelsin
Oksecarpaccio serveret med trøffel- & citronmayonnaise, Efterglød & rucola
Kalveculotte serveret med årstidens grønt, estragon blanquette & kartofler
Bohemes københavnerstang med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder
Menu 3: 1.150,- pr. person
Krabbe rørt med dild-lime mayonnaise, lagt med avocado crème & syltede tomater, kapers, karse, grape & agurk i hvid balsamico
Tun carpaccio serveret med passions/peber coulis, wasabi mayo & bitre salater
Skiver af oksemørbrad serveret med haricots verts, kartoffelpuré, rødvinssauce & béarnaise
Hvid chokolade mousse med lakrids karamel & blod appelsin sorbet
Menu 4: 1.500,- pr. person
Køkkenchefen’s 5 retters menu som præsenteres på dagen
Vi anbefaler gerne vine til menuerne.
Specialmenuer som vegetar eller allergi skal aftales forud.