Bistro Boheme

Gruppemenuer 2025

Menuen er fra 8 gæster og opefter..

Vi anbefaler gerne vine til menuerne.

Specialmenuer som vegetar eller allergi skal aftales forud.

Menu 1: 795,- pr. person

​​​Årstidens suppe à la Bistro Boheme
Farseret unghane bryst serveret med årstidens grønt, estragon blanquette & kartofler

Chokolade ganache på praline bund, hertil sorbet & syltede bær

Menu 2: 945,- pr. person

Røget laks serveret med peberrodscreme, salater og appelsin

Oksecarpaccio serveret med trøffel- & citronmayonnaise, Efterglød & rucola

Kalveculotte serveret med årstidens grønt, estragon blanquette & kartofler

Bohemes københavnerstang med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder

Menu 3: 1.150,- pr. person

Krabbe rørt med dild-lime mayonnaise, lagt med avocado crème & syltede tomater, kapers, karse, grape & agurk i hvid balsamico

​Tun carpaccio serveret med passions/peber coulis, wasabi mayo & bitre salater

Skiver af oksemørbrad serveret med haricots verts, kartoffelpuré, rødvinssauce & béarnaise

Hvid chokolade mousse med lakrids karamel & blod appelsin sorbet

Menu 4: 1.500,- pr. person

Køkkenchefen’s 5 retters menu som præsenteres på dagen

 

Vi anbefaler gerne vine til menuerne.
Specialmenuer som vegetar eller allergi skal aftales forud.