Mandag - lørdag: 11.30 - 01.00
DK / UK
Book bord
Vores køkken holder åbent for À la carte mandag til lørdag mellem 17:30 og 21.30.
Forretter
Variation af Perle Blanche østers
Friteret med tatarsauce - Passions/peber coulis - Hindbær eddike - Appelsin Ponzu “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar - Peberrods ketchup.
450,-
Østers naturel - Perle Blanche
3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette
175 / 350,-
3 friterede østers
serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron
175,-
30 gram Rossini Caviar
serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, rødløg & brioche
750,-
Cantaloup melon
serveret med hasselnød vinaigrette, hasselnødder fra Piemonte
& Black Label Rossini caviar
295,-
Meget grøn salat
155,-
Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise
lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico
265,-
Hummersalat med dansk sort hummer
serveret med pink grape coulis & marinerede salater
295,-
Hummerbisque
serveret med porrer, creme double, purløg & croutoner
Oksecarpaccio
serveret med trøffel- & citronmayonnaise, Efterglød ost & rucola
165,-
Foie gras terrine
serveret med umodne sorte valnødder, æble & endive
Menu
Køkkenchefens 5-retters menu af sæsonens råvarer
1.500,-
Hovedretter
Skindstegt sandart a la provencal
Friterede blæksprutter, artiskok, sauce vierge med tomat & oliven
325,-
Dampet havtaske au vin rouge
Serveret med bacon, bladbeder, nye løg & hummer sauce med rødvi
Stegte kammuslinger i butterdejs vol au vent
serveret med med frikasse af kantaraller, porre & souffle boller i cremet pighvar sauce
Foie gras farseret vagtel
smed spinat hertil blommer, syltet raddichio, årtidens svampe & krydret vagtelsky
315,-
Kotelet af Iberico gris
435,-
serveret med majs, kantareller, kartoffel pure & estragon hertil grisesky med rød karry
Spicy tatar af oksemørbrad a la ”Bloody Mary”
serveret med mandel olie, vodka & æggeblomme
Grillet bøf af dansk oksemørbrad (210g.)
Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & béarnaise
565,-
Tilkøb af
Stegt foie gras
Supplement af
Fritter
eller
Béarnaise
60 pr. stk.
Dessert
2 stk. petits fours
50,-
3 slags sorbet
135,-
Vanilje crème brûlée
160,-
serveret med sorbet
Henkogte blommer
serveret med lakrids is, brændt hvid chokolade med & luftig citroncreme
Mørk chokolademousse
serveret med brombær sorbet, karamel tuille & mokka knas
Sorbet af cantaloup melon
med 12 år gammel balsamico
95,-
Ostebræt
4 europæiske oste serveret med behørig garniture
175,-
Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.
Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort.
Kontakt og online booking
Vi glæder os til at modtage din reservation.
Benyt bookinglinket herunder eller kontakt os på +45 3393 9844.
Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på mail: info@bistroboheme.dk
Book bord online
Esplanaden 8, 1263 København K
Rutevejledning på Google Maps
+45 3393 9844 (10- 19.30 - Mandag til lørdag)
info@bistroboheme.dk
Åbningstider -2025
Mandag - lørdag
Søndag
11.30 – 01.00
Lukket
Åbningstider - køkken
Frokost
11.30 – 15.00
Aften
17.30 – 21.30
Bistro Boheme støtter
© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.