Mandag – lørdag: 11.30 – 24.00
DK / UK
Book bord
Køkkenchefens 5 retters menu lavet ud fra sæsonens råvarer
Forretter
Variation af Perle Blanche østers
Friteret med tatarsauce - Passions/peber coulis Ærter & champagne - Ponzu “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar - Peberrods ketchup.
450,-
Østers naturel - Perle Blanche
3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette
175 / 350,-
3 friterede østers
serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron
175,-
30 gram Rossini Black Label Caviar
serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg
850,-
Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise
lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico
265,-
Laksemaden
Dansk røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse på brioche hertil laksemousse med rejer & rucola serveret med citron-peber coulis
195,-
Oksecarpaccio
serveret med trøffel- & citronmayonnaise, Efterglød ost & rucola
165,-
Gammeldags terrine af foie gras med andeconfit & pistacienødder
serveret med madeira/andesky & haricot verts vendt med dijonvinaigrette& syltede agurker
275,-
Moules frites
Blåmuslinger dampet i pastis, serveret med bacon, urter, safran aioli & pommes frites
140,-
Hvide asparges
Serveret med hollandaise & citron marinerede rejer
Stegte frølår
med persille & ramsløg, hertil grillet tomatbrød
175,-
Aspargessuppe
serveret med rejer, ærter, crème double & croutoner
Vegetar
Marinerede hvide asparges
med nye porrer, pærer, mandler & sauce gribiche
Årstidens grønt
serveret med tomatvinaigrette & puré på gule ærter
175,-
Hovedretter
Courgette fleur
fyldt med kammusling & hummer, hertil ærter & oliven serveret med sauce på tomat fond & hummer smør
295
Smørstegt pighvar
serveret med asparges, kartoffelpuré & sauce nage & Rossini Caviar
495,-
235,-
Bryst af due & vagtel
Farseret med foie gras, konfiteret lår, serveret med forårsgrønt & cremet frikasse sauce
385,-
Løvemad
Oksemørbrad rørt med cognac, mandelolie, grøn tabasco, hertil avocadocrème, stenbiderrogn & hovedsalat vendt i Dijonnaise
270,-
Lammekotelet med dijonsennep & persille
serveret med grønne asparges, hvidløg-mandelcrème, ratatouille, nye kartofler med løvstikkesmør & lamme-rosmarinsky med urter
Grillet bøf af dansk oksemørbrad (210g.)
Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & béarnaise
495,-
Dessert
2 stk. petits fours
50,-
Citronsorbet
med ristede pistacienødder & olivenolie
85,-
Tahiti vanilje crème brûlée
serveret med sorbet
155,-
Isbombe
Flamberet i gammel caribisk rom serveret med chokolade, vanilje is, mango/passionsfrugt coulis & marengs
Kokos parfait
serveret med saltet kokos karamel, mælkechokolade mousse, passionsfrugt, lime & hasselnødder
Bohemes københavnerstang
med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder
160,-
Crepe Suzette
serveret med vaniljeis
3 slags sorbet
135,-
Ostebræt
4 europæiske oste serveret med behørig garniture
Espresso Martini
135,-
*Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.
Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort.
Kontakt og online booking
Vi glæder os til at modtage din reservation. Benyt bookinglinket herunder eller ring til os på +45 3393 9844. Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på telefon eller e-mail: info@bistroboheme.dk.
Book bord online
Esplanaden 8, 1263 København K
Rutevejledning på Google Maps
+45 3393 9844
info@bistroboheme.dk
Se fødevarestyrelsens smiley-rapport
Åbningstider restaurant
Mandag - lørdag
11.30 – 01.00
Sidste udskænkning kl. 00.30
Åbningstider køkken
Frokost
11.30 – 15.00
Aften
17.30 – 21.30
Påske 2023.
Vi holder lukket Skærtorsdag 6. april samt 1 og 2. påske dag.
Der tages forbehold for eventuelle ændringer.
Bistro Boheme støtter
© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.