Mandag – lørdag: 11.30 – 24.00
DK / UK
Book bord
Køkkenchefens 5 retters menu lavet ud fra sæsonens råvarer
Vores køkken holder åbent for À la carte mandag til lørdag mellem 17:30 og 21.30.
Forretter
Variation af Perle Blanche østers
Friteret med tatarsauce - Passions/peber coulis Bloody Mary - Appelsin Ponzu “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar - Peberrods ketchup.
450,-
Østers naturel - Perle Blanche
3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette
175 / 350,-
3 friterede østers
serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron
175,-
30 gram Rossini Caviar
serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg
850,-
Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise
lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico
265,-
Oksecarpaccio
serveret med trøffel- & citronmayonnaise, Efterglød ost & rucola
165,-
Indbagt kammusling
serveret med urter I julienne, blomkålspuré, noilly prat sauce & trøffel
285,-
Hummer Thermidor
serveret med hummer cappuccino
325,-
Paté en croute
Med fasan, confiteret and, foie gras, dådyr & pistache hertil selleri remoulade & asier
195,-
Cremet jordskokkesuppe
tilsmagt med trøffelolie, æble & peber bacon
175,-
Rødvins pocheret brissel
serveret med svampe & bacon a la creme hertil sprød kartoffel & pastinak
Hovedretter
Stegt havtaske
serveret med blæksprutte, selleri & spinat hertil rødvinssauce
335,-
Agnolotti
serveret med kammusling & røget laks, musling sauce & græskar
355,-
Sprød torsk i katafi
serveret med svamperisotto tilsmagt trøffel & friteret salvie
365,-
Indbagt trøffelsuppe VGE - 1975
Consommé, noilly prat, trøffel, foie gras, oksespidsbryst, landhane & urter
495,-
Confiteret andelår
med rødbeder, æbler & løg, hertil sennepshonning & krydderurter
295,-
Thøstesens spejlæg
serveret på puré af kartofler & trøfler, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, croutoner & revet trøffel
Skiver af dådyr
serveret med stegt foie gras, gastrik på mørke bær & abrikos hertil ristet pære & blomkål med mandler, vildtsky & jordskokker a la creme
445,-
Rørt tatar af oksemørbrad
med kapers, cornichoner, skalotteløg, pureløg, persille, cognac & mandelolie serveret med wasabi flødeskum & pommes pailles, hertil hovedsalat vendt i Dijon vinaigrette & ristet rugbrød
285,-
Grillet bøf af dansk oksemørbrad (210g.)
Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & béarnaise
495,-
Dessert
2 stk. petits fours
50,-
3 slags sorbet
135,-
Citronsorbet
med ristede pistacienødder & olivenolie
85,-
Crepes Suzette
serveret med sorbet
Karamelbagt æble
serveret med calvados is & nøddekurv
160,-
Tahiti vanilje crème brûlée
Bohemes københavnerstang
med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder
Svesker marineret i 2 år på armagnac
serveret med vaniljeis & rå lakrids
150,-
Ostebræt
4 europæiske oste serveret med behørig garniture
Espresso Martini
135,-
*Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.
Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort.
Kontakt og online booking
Vi glæder os til at modtage din reservation. Benyt bookinglinket herunder eller ring til os på +45 3393 9844. Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på telefon eller e-mail: info@bistroboheme.dk.
Book bord online
Esplanaden 8, 1263 København K
Rutevejledning på Google Maps
+45 3393 9844
info@bistroboheme.dk
Åbningstider restaurant
Mandag - lørdag
11.30 – 01.00
Sidste udskænkning kl. 00.30
Åbningstider køkken
Frokost
11.30 – 15.00
Aften
17.30 – 21.30
Bistro Boheme støtter
© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.