Aften​

border_2

Køkkenchefens 5 retters menu lavet ud fra sæsonens råvarer​

Vores køkken holder åbent for À la carte mandag til lørdag mellem 17:30 og 21.30.

b-watermark

Forretter​

Variation af Perle Blanche østers

Friteret med tatarsauce - Passions/peber coulis  Bloody Mary - Appelsin Ponzu “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar - Peberrods ketchup.

450,-​

Østers naturel​ - Perle Blanche

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette

175 / 350,-​​

3 friterede østers​

serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron​

175,-​

30 gram Rossini Caviar

serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg

750,-

Marinerede asparges serveret med vagtel æg, french dressing, toast melba

hertil asparges vinaigrette mættet med kapers, skalotteløg og ærter

175,-

Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise​

lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico

265,-

Røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse

serveret med fermenteret kefir fløde purløg, rødløg og Rossini Caviar

265,-​

Oksecarpaccio​

serveret med trøffel- & citronmayonnaise,  Efterglød ost & rucola

165,-​

Krydder grillet tun

serveret med tomat salsa, ramsløgs mayo, soya-ingefær boullion og forårsgrønt i tempura

215,-​

Gammeldags foie gras terrine med andeconfit og pistacie

serveret med svesker i armagnac og brioche

325,-​

Indbagt løgsuppe tilsmagt med sherry​

Serveret med løgkompot med timian & confiterede hvidløg

175,-​

Stegt kalvebrissel med snegle

Stegt kalvebrissel med snegle i hvidløg, gnocchi, grønne asparges, kapers, oliven og ramsløg

195,-​

Hovedretter

Moules frites

Serveres med safran aioli

195,-

Dampet torsk

serveret med musling frikasse med hjertemuslinger fra Venø, asparges, ærter. Hertil brandade på torsk og piment olie

325,-

Jomfruhummer ravioli

serveret med stegt jomfruhummer, sauteret spinat, friteret porre, pomelo & bisque​

395,-

Stegt lammeryg

serveret med Bohemes mergeuz pølse, grønne asparges, artiskok pure, tørrede oliven, syltet kumquats og lamme sky​

365,-

Indbagt due

med bacon, foie gras og savoykål. Hertil madeira sky og cremet asparges frikasse i albufera sauce

395,-

Tatar på oksemørbrad

rørt med mandelolie, cognac og grøn tabasco serveret med avocado, syltede løg og pommes pailles 

295,-

Grillet bøf af dansk oksemørbrad (210g.)

Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & béarnaise

  • Laves også som peberbøf ved forespørgsel

495,-

​Tilkøb af

Stegt foie gras

155,-

Supplement af

Fritter

eller

Béarnaise

60 pr. stk. 

Dessert

2 stk. petits fours​

50,-​

3 slags sorbet

135,-

Pistacieis

serveret med figner, Pernod sirup og balsamico

125,-

Citronsorbet

med ristede pistacienødder & olivenolie

85,-

Rabarbertærte

serveret med creme fraiche is

155,-

Tahiti vanilje crème brûlée​

serveret med sorbet​

160,-​

Bohemes københavnerstang​

med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder

160,-​

​Mørk chokolademousse

Med mandarin sorbet, appelsin coulis & sesam tuille

155,-

​Lun chokoladekage

serveret med kokos is, passions karamel og hasselnød krokant

155,-

Ostebræt 

4 europæiske oste serveret med behørig garniture

175,-

​Ostecreme på Hallands himmel og Guldklimp fra Arla Unika

serveret med svesker i armagnac, hasselnødder fra piemonte, revet comté og 100% mørk chokolade

155,-

*Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort​.​

Kontakt og online booking

Vi glæder os til at modtage din reservation. 

Benyt bookinglinket herunder eller kontakt  os på +45 3393 9844

Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på mail: info@bistroboheme.dk

Åbningstider

Normale åbningstider mandag til lørdag  kl. 11.30 - 24.00 alle dage ud over søndag

Påske 2024 holder vi lukket følgende dage:

Skærtorsdag og langfredag 28 og 29. marts. 1 og 2. påske dage31. marts og 1. april

Åbningstider restaurant

Mandag - lørdag  

​11.30 – 01.00

Sidste udskænkning kl. 00.30

Åbningstider køkken​

Frokost

​11.30 – 15.00

Aften

17.30 – 21.30

Bistro Boheme støtter​

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​