Aften​

border_2

Køkkenchefens 5 retters menu lavet ud fra sæsonens råvarer​

b-watermark

Forretter​

Variation af Perle Blanche østers

Friteret med tatarsauce - Passions/peber coulis Ærter & champagne - Ponzu “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar - Peberrods ketchup.

450,-​

Østers naturel​ - Perle Blanche

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette

175 / 350,-​​

3 friterede østers​

serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron​

175,-​

30 gram Rossini Black Label Caviar

serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg

850,-

Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise​

lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico

265,-

Laksemaden

Dansk røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse på brioche hertil laksemousse med rejer & rucola serveret med citron-peber coulis

195,-​​

Oksecarpaccio​

serveret med trøffel- & citronmayonnaise,  Efterglød ost & rucola

165,-​

Gammeldags terrine af foie gras med andeconfit & pistacienødder

serveret med madeira/andesky & haricot verts vendt med dijonvinaigrette& syltede agurker 

275,-

Moules frites

Blåmuslinger dampet i pastis, serveret med bacon, urter, safran aioli & pommes frites 

140,-​​

Hvide asparges 

Serveret med hollandaise & citron marinerede rejer 

195,-​​

Stegte frølår

med persille & ramsløg, hertil grillet tomatbrød

175,-​​

Aspargessuppe

serveret med rejer, ærter, crème double & croutoner

175,-​​

Vegetar

Marinerede hvide asparges

med nye porrer, pærer, mandler & sauce gribiche

175,-​

Årstidens grønt

serveret med tomatvinaigrette & puré på gule ærter

175,-

Hovedretter

Courgette fleur

fyldt med kammusling & hummer, hertil ærter & oliven serveret med sauce på tomat fond & hummer smør

295

Smørstegt pighvar 

serveret med asparges, kartoffelpuré & sauce nage & Rossini Caviar

495,-​

Moules frites

Blåmuslinger dampet i pastis, serveret med bacon, urter, safran aioli & pommes frites 

235,-​

Bryst af due & vagtel

Farseret med foie gras, konfiteret lår, serveret med forårsgrønt & cremet frikasse sauce

385,-

Løvemad

Oksemørbrad rørt med cognac, mandelolie, grøn tabasco, hertil avocadocrème, stenbiderrogn & hovedsalat vendt i Dijonnaise

270,-​

Lammekotelet med dijonsennep & persille

serveret med grønne asparges, hvidløg-mandelcrème, ratatouille, nye kartofler med løvstikkesmør & lamme-rosmarinsky med urter

385,-

Grillet bøf af dansk oksemørbrad (210g.)

Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & béarnaise

  • Laves også som peberbøf ved forespørgsel

495,-

Dessert

2 stk. petits fours​

50,-​

Citronsorbet

med ristede pistacienødder & olivenolie

85,-

Tahiti vanilje crème brûlée​

serveret med sorbet​

155,-​

Isbombe 

Flamberet i gammel caribisk rom serveret med chokolade, vanilje is, mango/passionsfrugt coulis & marengs

175,-

Kokos parfait

serveret med saltet kokos karamel, mælkechokolade mousse, passionsfrugt, lime & hasselnødder​

165,-​

Bohemes københavnerstang​

med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder

160,-​

Crepe Suzette

175,-​

serveret med vaniljeis

3 slags sorbet

135,-

Ostebræt 

4 europæiske oste serveret med behørig garniture

175,-

Espresso Martini​

135,-​

*Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort​.​

Kontakt og online booking

Vi glæder os til at modtage din reservation. Benyt bookinglinket herunder eller ring til os på +45 3393 9844. Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på telefon eller e-mail: info@bistroboheme.dk.

Åbningstider restaurant

Mandag - lørdag  

​11.30 – 01.00

Sidste udskænkning kl. 00.30

Åbningstider køkken​

Frokost

​11.30 – 15.00

Aften

17.30 – 21.30

Påske 2023. 

Vi holder lukket Skærtorsdag 6. april samt 1 og 2. påske dag. 

Der tages forbehold for eventuelle ændringer.

Bistro Boheme støtter​

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​