b-watermark

AFTEN

border_2

Vores køkken holder åbent for À la carte mandag til lørdag mellem 17:30 og 21.30.

Forretter​

Variation af Perle Blanche østers

Friteret med tatarsauce - Passions/peber coulis  - Hindbær eddike - Appelsin Ponzu “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar - Peberrods ketchup.

450,-​

Østers naturel​ - Perle Blanche

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette

175 / 350,-​​

3 friterede østers​

serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron​

175,-​

30 gram Rossini Caviar

serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg,  rødløg & brioche

750,-

Cantaloup melon

serveret med hasselnød vinaigrette, hasselnødder fra Piemonte

& Black Label Rossini caviar

295,-

Meget grøn salat

165,-

Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise​

lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico

265,-

Hummersalat med dansk sort hummer

serveret med pink grape coulis & marinerede salater 

295,-​

Blæksprutte provencale serveret med piment-nage

175,-​

Oksecarpaccio​

serveret med trøffel- & citronmayonnaise,  Efterglød ost & rucola

165,-​

Hummerbisque

175,-​

serveret med ærter, creme double, purløg & croutoner

Menu

Køkkenchefens 5-retters menu af sæsonens råvarer

1.500,-​

Hovedretter

Dampet pighvar

serveret med sommergrønt, kartoffelpuré, pighvarblanquette & Kalix løjrom

395,-

Skindstegt sandart

325,-

serveret med courgette fleur farseret med kammusling & sommergrønt,

hertil safran-muslingesauce

Tatar af okse rørt med mandelolie, cognac & grøn tabasco

serveret med avocado, syltede løg & pommes pailles 

295,-

Helstegt due

345,-

serveret med sommergrønt & krydret duesky

Grillet bøf af dansk oksemørbrad (210g.)

Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & béarnaise

  • Laves også som peberbøf ved forespørgsel

565,-

​Tilkøb af

Stegt foie gras

155,-

Supplement af

Fritter

eller

Béarnaise

60 pr. stk. 

Dessert

2 stk. petits fours​

50,-​

3 slags sorbet

135,-

Citronsorbet

med ristede pistacienødder, olivenolie & havsalt

125,-

Jordbær – jordbær – jordbær

155,-

Hindbær

serveret med pistacieis & kold champagne skum

155,-

Ostebræt 

4 europæiske oste serveret med behørig garniture

175,-

*Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort​.​

Kontakt og online booking

Vi glæder os til at modtage din reservation. 

Benyt bookinglinket herunder eller kontakt  os på +45 3393 9844

Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på mail: info@bistroboheme.dk

Esplanaden 8, ​1263 København K

Rutevejledning på Google Maps

+45 3393 9844 (10- 19.30 - Mandag til lørdag)

info@bistroboheme.dk

Åbningstider -2025​

Mandag - lørdag

  

Søndag

​11.30 – 01.00

Lukket​

Åbningstider - køkken​

Frokost

​11.30 – 15.00

Aften

17.30 – 21.30

Bistro Boheme støtter​

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​