Bistro Boheme
Aften
Køkkenchefens 5 retters menu lavet ud fra sæsonens råvarer
Vores køkken holder åbent for À la carte mandag til lørdag mellem 17:30 og 21.30.
Forretter
-
Variation af Perle Blanche østers 450,-
Friteret med tatarsauce · Passions-/pebercoulis · Peberrodsketchup - Hindbær eddike · Appelsin Ponzu - “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar
-
Østers naturel - Perle Blanche 175,- / 350,-
3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette
-
3 friterede østers 175,-
serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron
-
30 gram Rossini Caviar 750,-
serveret med pisket citron crème fraîche, vagtelæg, rødløg & brioche
-
Cantaloup melon 295,-
serveret med hasselnød vinaigrette, hasselnødder fra Piemonte & Black Label Rossini caviar
-
Meget grøn salat 165,-
-
Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise 265,-
lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico
-
Hummersalat med dansk sort hummer 295,-
serveret med pink grape coulis & marinerede salater
-
Hummerbisque 175,-
serveret med porre, creme double, purløg & croutoner
-
Oksecarpaccio 165,-
serveret med trøffel-citronmayonnaise, rucola & Efterglød ost
-
Foie gras terrine 295,-
serveret med umodne sorte valnødder, æble & endive
Køkkenchefens 5 retters menu
(præsenteres på dagen)
Hovedretter
-
Skindstegt sandart a la provencal 325,-
Friterede blæksprutter, artiskok, sauce vierge med tomat & oliven
-
Dampet havtaske au vin rouge 365,-
Serveret med bacon, bladbeder, nye løg & hummer sauce med rødvin
-
Stegte kammuslinger i butterdejs vol au vent 295,-
serveret med frikasse af kantareller, porre & souffle boller i cremet pighvar sauce
-
Foie gras farseret vagtel 315,-
med spinat hertil blommer, syltet raddichio, årtidens svampe & krydret vagtelsky
-
Kotelet af Iberico gris 435,-
serveret med majs, kantareller, kartoffel pure & estragon hertil grisesky med rød karry
-
Spicy tatar af oksemørbrad à la ”Bloody Mary” 295,-
serveret med mandelolie, vodka, æggeblomme & grøn salat
-
Grillet bøf af dansk oksemørbrad (210g.) 565,-
Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & béarnaise. Laves også som peberbøf ved forespørgse
Dessert
-
2 stk. petits fours 50,-
-
3 slags sorbet 135,-
-
Vanilje crème brûlée 160,-
serveret med sorbet
-
Henkogte blommer 155,-
serveret med lakrids is, brændt hvid chokolade med & luftig citroncreme
-
Mørk chokolademousse 155,-
serveret med brombær sorbet, karamel tuille & mokka knas
-
Sorbet af cantaloup melon 95,-
melon med 12 år gammel balsamico
-
Ostebræt 175,-
4 europæiske oste serveret med behørig garniture
*Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.
Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort.