b-watermark

AFTEN

border_2

Køkkenchefens 5 retters menu lavet ud fra sæsonens råvarer​

Vores køkken holder åbent for À la carte mandag til lørdag mellem 17:30 og 21.30.

Forretter​

Variation af Perle Blanche østers

Friteret med tatarsauce - Passions/peber coulis  - Jordbær dashi - Appelsin Ponzu “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar - Peberrods ketchup.

450,-​

Østers naturel​ - Perle Blanche

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette

175 / 350,-​​

3 friterede østers​

serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron​

175,-​

30 gram Rossini Caviar

serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg

750,-

Bohemes tomat salat

serveret med burrata, oliven & salatløg

165,-

Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise​

lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico

265,-

Røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse

serveret med kartoffel pure, fermenteret kefir fløde purløg, rødløg og Rossini Caviar

265,-​

Oksecarpaccio​

serveret med trøffel- & citronmayonnaise,  Efterglød ost & rucola

165,-​

Lynstegt tun serveret kold 

med tomat salsa, urte mayo, soya-ingefær boullion og forårsgrønt i tempura

215,-​

Stegt foie gras

serveret med henkogte abrikoser i passionsfrugts coulis, friteret salvie & brioche

195,-​

Hummer bisque

175,-​

serveret med, ærter, syltet fennikel, crouton og creme double​

Hovedretter

Lynstegt færøsk laks

serveret med havesyre sauce mættet med nye kartofler & ørredrogn

325,-

Skindstegt sandart 

serveret med courgette fleur & tomat coulis 

325,-

Farseret vagtel

serveret med frikasse af ærter, morkler & citron verbena

355,-

Stegt lammeryg

serveret med Bohemes mergeuz pølse, artiskok pure, tørrede oliven, syltet kumquats og lamme sky​

365,-

Tatar på oksemørbrad

rørt med mandelolie, cognac og grøn tabasco serveret med avocado, syltede løg og pommes pailles 

295,-

Grillet bøf af dansk oksemørbrad (210g.)

Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & béarnaise

  • Laves også som peberbøf ved forespørgsel

495,-

​Tilkøb af

Stegt foie gras

155,-

Supplement af

Fritter

eller

Béarnaise

60 pr. stk. 

Dessert

2 stk. petits fours​

50,-​

3 slags sorbet

135,-

Jordbær i balsamico karamel

serveret med pistacieis & kold champagne skum

155,-

Pavlova

med chantilly creme, fersken, hindbær & hindbærsorbet

155,-

Citronsorbet

med ristede pistacienødder & olivenolie

85,-

Rabarbertærte

serveret med creme fraiche is

155,-

Tahiti vanilje crème brûlée​

serveret med sorbet​

160,-​

Bohemes københavnerstang​

med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder

160,-​

Ostebræt 

4 europæiske oste serveret med behørig garniture

175,-

*Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort​.​

Kontakt og online booking

Vi glæder os til at modtage din reservation. 

Benyt bookinglinket herunder eller kontakt  os på +45 3393 9844

Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på mail: info@bistroboheme.dk

Åbnings tider ugerne: 29, 30, 31, 32 & 33

Uge 29, 30 og 31

Åbent: Onsdag til lørdag: 11.30 - 24.00

Øvrige dage lukket

Uge 32 & 33

Åbent: Tirsdag til lørdag: 11.30 - 24.00

Øvrige dage lukket.   

Åbningstider

Normale åbningstider mandag til lørdag  kl. 11.30 - 24.00 alle dage ud over søndag

Ssomer ​

Soomer ​

Esplanaden 8, ​1263 København K

Rutevejledning på Google Maps

+45 3393 9844 (10- 19.30 - Mandag til lørdag)

info@bistroboheme.dk

Åbningstider restaurant​

Mandag - lørdag  

​11.30 – 01.00

Sidste udskænkning kl. 00.30

​Åbninstider restauran

Åbningstider køkken​

Frokost

​11.30 – 15.00

Aften

17.30 – 21.30

​dfasdf

Bistro Boheme støtter​

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​