Bistro Boheme
Aften
Køkkenchefens 5 retters menu lavet ud fra sæsonens råvarer
Vores køkken holder åbent for À la carte mandag til lørdag mellem 17:30 og 21.30.
Forretter
-
Variation af Perle Blanche østers 450,-
Friteret med tatarsauce · Passions-/pebercoulis · Peberrodsketchup - Hindbær eddike · Appelsin Ponzu - “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar
-
Østers naturel - Perle Blanche 175,- / 350,-
3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette
-
3 friterede østers 175,-
serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron
-
30 gram Rossini Caviar 750,-
serveret med pisket citron crème fraîche, vagtelæg, rødløg & brioche
-
Meget grøn salat 165,-
-
Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise 265,-
lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico
-
‘Hommage à Eric Ripert’ 295,-
tun carpaccio & foie gras terrine serveret med grillet brioche & purløg
-
Hummersalat med dansk sort hummer 295,-
serveret med, syltet græskar & kærner, pink grape coulis & marinerede salater
-
Hummerbisque 175,-
serveret med porre, creme double, purløg & croutoner
-
Oksecarpaccio 165,-
serveret med trøffel-citronmayonnaise, rucola & Efterglød ost
Køkkenchefens 5 retters menu
(præsenteres på dagen)
Hovedretter
-
Skindstegt sandart & danske blæksprutter à la provençal 325,-
serveret med bagte tomater, artiskok, courgette, oliven, basilikum, capers & ’sauce vierge’
-
Torsk i sprød kataifi 355,-
serveret på risotto med årstidens svampe & bagte tomater, hertil skummende hummersauce
-
Stegte kammuslinger i butterdejs vol au vent 295,-
serveret med frikasse af kantareller, porre & souffle boller i cremet pighvar sauce
-
Bouillabaisse à la Bistro Boheme 450,-
serveret med grillet brød & rouille
-
Thøstesens spejlæg 365,-
serveret på puré af kartoffel & trøffel, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, croutoner & revet trøffel
-
Farseret kaninryg 395,-
serveret med braiseret kølle i sprød brickdej, puré af hvide bønner, glaserede gulerødder & skorzonerrodschips, hertil cremet sauce på oksehale & kanin, tilsmagt med dijonsennep, salvie & citron
-
Spicy tatar af oksemørbrad à la ”Bloody Mary” 295,-
serveret med mandelolie, vodka, æggeblomme & grøn salat
-
Lammekotelet 425,-
serveret med artiskokker glaseret i chili & persille, grillet vinterporre, løg & jordskokker, hertil lammesky
-
Grillet bøf af dansk oksemørbrad (210g.) 565,-
Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & béarnaise. Laves også som peberbøf ved forespørgse
Dessert
-
2 stk. petits fours 50,-
-
3 slags sorbet 135,-
-
Vanilje crème brûlée 160,-
serveret med sorbet
-
Hasselnøddeis 175,-
serveret med romkaramel & trøffel
-
Crêpes Suzette 165,-
med vaniljeis
-
Chokolade-karamel tærte 165,-
serveret med vaniljepocheret pære & kanelis
-
Comté & trøffelcomté lagret i 32 mdr. 175,-
serveret med trøffelhonning, nøddeknækbrød & revet trøffel
-
Udvalg af 4 europæiske oste 175,-
serveret med behørig garniture
-
Blåskimmelost 165,-
revet comté lagret i 32 mdr. 100% chokolade, hasselnødder fra Piemonte & syltede blommer
*Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.
Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort.