Aften​

border_2

Køkkenchefens 5 retters menu lavet ud fra sæsonens råvarer​

Vores køkken holder åbent for À la carte mandag til lørdag mellem 17:30 og 21.30.

b-watermark

Forretter​

Variation af Perle Blanche østers

Friteret med tatarsauce - Passions/peber coulis  Bloody Mary - Appelsin Ponzu “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar - Peberrods ketchup.

450,-​

Østers naturel​ - Perle Blanche

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette

175 / 350,-​​

3 friterede østers​

serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron​

175,-​

30 gram Rossini Caviar

serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg

850,-

Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise​

lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico

265,-

Oksecarpaccio​

serveret med trøffel- & citronmayonnaise,  Efterglød ost & rucola

165,-​

Rødvins pocheret foie gras terin

serveret med syltede figner & brioche

325,-​

​Gratineret hummer brandade

Serveret med salater & grillet brød​

265,-​

Indbagt løgsuppe tilsmagt med sherry​

Serveret med løgkompot med timian & confiterede hvidløg

175,-​

Rødvins glaceret brissel​

Serveret med gnocchi, rosenkål & morkelsky

195,-​

Hovedretter

Moules frites

Serveres med safran aioli

195,-

Skindstegt havbars

Serveret med sauce vierge mættet med oliven, blegselleri, kapers & oliven. Hertil tomater & tomat coulise

335,-

Hummer ravioli

Serveret med stegt hummer, sauteret spinat, friteret porre & hummer bisque

tilsmagt med blodappelsin

395,-

Thøstesens spejlæg

serveret på puré af kartofler & trøfler, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, croutoner & revet trøffel

365,-​

Farseret poussin bryst med confiteret lår, spinat, foie gras og farseret morkel med hanekam

Serveret med årstidens grønt. Hertil foie gras & trøffel sauce

395,-

Tartar af oksemørbrad rørt med cognac, mandelolie, grøn tabasco & trøffel

Serveret med salater, pommes pailles, revet parmesan & trøffel

325,-

Grillet bøf af dansk oksemørbrad (210g.)

Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & béarnaise

  • Laves også som peberbøf ved forespørgsel

495,-

​Tilkøb af

Stegt foie gras

eller

Trøffel

155,-

Supplement af

Fritter

eller

Béarnaise

60 pr. stk. 

Dessert

2 stk. petits fours​

50,-​

3 slags sorbet

135,-

Citronsorbet

med ristede pistacienødder & olivenolie

85,-

Pistacieis

Serveret med trøffel, pisacieolie & salt

195,-

Tahiti vanilje crème brûlée​

serveret med sorbet​

160,-​

Bohemes københavnerstang​

med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder

160,-​

Lune Caneles​

Serveret med kanel/rom-rosin is​

155,-

Braiseret ananas i rom​

​Serveret med kokos is, syltet ingefær & karamelliserede nødder

155,-

​Mørk chokolademousse

Med mandarin sorbet, blodappelsin coulis & sesam tuille

155,-

Ostebræt 

4 europæiske oste serveret med behørig garniture

175,-

32 måneders lagret Comte

Serveret med trøffel honning, knækbrød & revet trøffel 

235,-

*Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort​.​

Kontakt og online booking

Vi glæder os til at modtage din reservation. 

Benyt bookinglinket herunder eller kontakt  os på +45 3393 9844

Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på mail: info@bistroboheme.dk

Åbningstider

Normale åbningstider mandag til lørdag  kl. 11.30 - 24.00 alle dage ud over søndag

Påske 2024 holder vi lukket følgende dage:

Skærtorsdag og langfredag 28 og 29. marts. 1 og 2. påske dage31. marts og 1. april

Åbningstider restaurant

Mandag - lørdag  

​11.30 – 01.00

Sidste udskænkning kl. 00.30

Åbningstider køkken​

Frokost

​11.30 – 15.00

Aften

17.30 – 21.30

Bistro Boheme støtter​

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​