Mandag – lørdag: 11.30 – 24.00
DK / UK
Book bord
Køkkenchefens 5 retters menu lavet ud fra sæsonens råvarer
Forretter
30 gram Rossini Black Label Caviar
Serveret med kefir fermenteret fløde, vagtelæg, brioche & rødløg
700,-
Variation af Perle Blanche østers
Friteret med tatarsauce - Passions/peber coulis
Bloody Mary - Ponzu
“Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar - Peberrods ketchup
400,-
Østers naturel - Perle Blanche
3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrods ketchup & rødvinsvinaigrette
150 / 300,-
3 friterede østers
serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron
175,-
Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise
lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico
265,-
Dansk røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse
serveret med pære, vinaigrette med kakaofrugt juice & kapers
195,-
Porrer i vinaigrette
serveret med vagtelæg, æble, crouton & fransk dressing
145,-
Oksecarpaccio
serveret med trøffel- & citronmayonnaise, revet Havgus & rucola
165,-
Terrine på kalvetunge
med andegele serveret med selleri/peberrodsremoulade
165,-
Boheme tatar
Oksemørbrad rørt med cognac, mandelolie, grøn tabasco serveret med wasabi flødeskum & hovedsalat vendt i dijonnaise
250,-
Cremet jordskokkesuppe
tilsmagt med trøffelolie, æble & peber bacon
165,-
Hovedretter
Sprød torsk i katafi
Serveret med peberrod, rødbeder, bacon, persille & kartoffelmos
295,-
Smørstegt helleflynder
Serveret med nye porre, kartoffelpuré & sauce nage Hertil Rossini Caviar
495,-
Confiteret andelår
Med rødbeder, æbler & løg, hertil sennepshonning & krydderurter
295,-
Thøstesens spejlæg
Serveret på puré af kartofler & trøfler, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, croutoner & revet trøffel
325,-
Grillet bøf af dansk oksemørbrad (210g.)
Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & béarnaise
Tilkøb af stegt foie gras +135,-
495,-
Fritter eller béarnaise
60,-
Dessert
2 stk. petits fours
50,-
Citronsorbet
med ristede pistacienødder & olivenolie
75,-
Tahiti vanilje crème brûlée
serveret med sorbet
155,-
Svesker
marineret i 1 år på armagnac serveret med vaniljeis
155,-
Mørk chokolademousse
serveret med sorbet på kakaofrugt & havtorn toppet med mokka knas
Bohemes københavnerstang
med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder
3 slags sorbet
125,-
Ostebræt
4 europæiske oste serveret med behørig garniture
Espresso Martini
135,-
*Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.
Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort.
Kontakt og online booking
Vi glæder os til at modtage din reservation. Benyt bookinglinket herunder eller ring til os på +45 3393 9844. Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på telefon eller e-mail: info@bistroboheme.dk.
Book bord online
Esplanaden 8, 1263 København K
Rutevejledning på Google Maps
+45 3393 9844
info@bistroboheme.dk
Se fødevarestyrelsens smiley-rapport
Åbningstider restaurant
Mandag - lørdag
11.30 – 01.00
Sidste udskænkning kl. 00.30
Åbningstider køkken
Frokost
11.30 – 15.00
Aften
17.30 – 21.30
Søndag og helligdage – holder vi lukket
Der tages forbehold for eventuelle ændringer.
Bistro Boheme støtter
© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.