Aften​

border_2

Køkkenchefens 5 eller 7 retter's menu lavet ud fra sæsonens råvarer​

b-watermark

Forretter​

30 gram Rossini Black Label Caviar

Serveret med kefir fermenteret fløde, vagtelæg, brioche & rødløg​​

700,-

Variation af Perle Blanche østers

Friteret med tatarsauce - Passions/peber coulis

Bloody Mary - Ponzu

“Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar - Peberrods ketchup

400,-​

Østers naturel​ - Perle Blanche

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrods ketchup & rødvins vinaigrette

150 / 300,-​​

3 friterede østers​

serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron​

175,-​

Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise​

lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico

265,-

Dansk røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse

serveret med pære, vinaigrette med kakaofrugt juice & kapers

195,-​​

Porrer i vinaigrette

serveret med vagtelæg, æble, crouton & fransk dressing

145,-​​

"Vitello tonnato"

Boheme style

195,-​

Oksecarpaccio​

serveret med trøffel- & citronmayonnaise, revet Havgus & rucola

165,-​

Boheme Tartar​

Oksemørbrad rørt med cognac, mandelolie, grøn tabasco, serveret med wasabi flødeskum & hovedsalat vendt i dijonnaise

250,-​​

Cremet jordskokkesuppe​

tilsmagt med trøffelolie, æble & peber bacon 

165,-​​

Indbagt kammusling

Serveret med urter I julienne, blomkålspuré, noilly prat sauce & trøffel

285,-​​

Hovedretter

Dagens udvalgte fisk fra Fisketorvet

Serveret med efterårets grønt, oliven & choron sauce (tomatiseret bearnaise)

Dagspris​

Sprød torsk i katafi

Serveret med peberrod, rødbeder, bacon, persille & kartoffelmos

295,-

Smørstegt helleflynder

Serveret med nye porre, kartoffelpuré & sauce nage Hertil Rossini Caviar

495,-​

Confiteret andelår

Med rødbeder, æbler & løg, hertil sennepshonning & krydderurter

295,-​

Fyldt pasta med dansk kylling, oksehale ragout med foie gras

Hertil trøffelsky, salvie, tomater & trøffel 

350,-

Indbagt trøffelsuppe VGE - 1975

Consommé, noilly prat, trøffel, foie gras, oksespidsbryst, landhane & urter

325

Thøstesens spejlæg

Serveret på puré af kartofler & trøfler, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, croutoner & revet trøffel

325,-

Grillet bøf af dansk oksemørbrad (210g.)

Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & béarnaise

  • Laves også som peberbøf ved forespørgsel
  • Tilkøb af stegt foie gras +135,-

495,-

Supplement af fritter eller béarnaise

60,-​

Dessert

2 stk. petits fours​

50,-​

Citronsorbet​

med ristede pistacienødder & olivenolie​

75,-​

Tahiti vanilje crème brûlée​

serveret med sorbet​

155,-​

Mørk chokolademousse

serveret med sorbet på kakaofrugt & havtorn toppet med mokka knas

155,-​

Bohemes københavnerstang​

med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder

155,-​

Crepe Suzette

serveret med vaniljeis

155,-​

3 slags sorbet​

125,-​

Ostebræt 

4 europæiske oste serveret med behørig garniture

155,-

Espresso Martini​

135,-​

*Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort​.​

Kontakt og online booking

Vi glæder os til at modtage din reservation. Benyt bookinglinket herunder eller ring til os på +45 3393 9844. Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på telefon eller e-mail: info@bistroboheme.dk.

Åbningstider restaurant

Mandag - lørdag

​11.30 – 01.00

Sidste udskænkning kl. 00.30

Åbningstider køkken​

Frokost

​11.30 – 15.00

Aften

17.30 – 21.30

Søndag og helligdage – holder vi lukket

Der tages forbehold for eventuelle ændringer.

Bistro Boheme støtter​

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​