Mandag - lørdag: 11.30 - 01.00
DK / UK
Book bord
Vores køkken holder åbent for À la carte mandag til lørdag mellem 17:30 og 21.30.
Forretter
Variation af Perle Blanche østers
Friteret med tatarsauce - Passions/peber coulis - Hindbær eddike - Appelsin Ponzu “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar - Peberrods ketchup.
450,-
Østers naturel - Perle Blanche
3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette
175 / 350,-
3 friterede østers
serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron
175,-
30 gram Rossini Caviar
serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, rødløg & brioche
750,-
Meget grøn salat
165,-
Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise
lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico
265,-
Røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse
serveret med kartoffel pure, fermenteret kefir fløde purløg, rødløg & Rossini Caviar
265,-
Carpaccio af kammusling
serveret med, jordskokker, æbler, æble beurre blanc & Rossini Caviar
285,-
Hummersalat med dansk sort hummer
serveret med hvide asparges, pink grape coulis & marinerede salater
295,-
Blæksprutte provencale serveret med piment-nage
Oksecarpaccio
serveret med trøffel- & citronmayonnaise, Efterglød ost & rucola
165,-
Stegt Foie Gras med svampe a la creme, abrikoser henkogt i passionfrugtcoulis & brioch
325,-
Snegle med ærter francaise & comte toast
185,-
Hummerbisque
serveret med asparges, creme double, purløg & croutoner
Menu
Køkkenchefens 5-retters menu af sæsonens råvarer
1.500,-
Hovedretter
Dampet pighvar
serveret med asparges, ærter, kartoffelpuré, pighvarblanquette & Kalix løjrom
395,-
Skindstegt sandart
325,-
serveret med courgette fleur farseret med kammusling & grønne asparges,
hertil safran-muslingesauce
Moules Frites - Blåmuslinger dampet med Pernod & urter
195,-
serveret med aioli & pommes frites
Lamme kotelet farseret
med brissel & salvie serveret med aubergine kaviar & lammesky
Stegt sommerbuk & vildtpølse
serveret med nye løg & kål, kirsebær, hertil vildtsky tilsmagt med Chartreuse
425,-
Tatar af okse rørt med mandelolie, cognac & grøn tabasco
serveret med avocado, syltede løg & pommes pailles
295,-
Tatar af okse
med kalix løjrom, marinerede hvide asparges & syltede skalotteløg serveret med aspargessalat
Grillet bøf af dansk oksemørbrad (210g.)
Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & béarnaise
565,-
Tilkøb af
Stegt foie gras
155,-
Supplement af
Fritter
eller
Béarnaise
60 pr. stk.
Dessert
2 stk. petits fours
50,-
3 slags sorbet
135,-
Citronsorbet
med ristede pistacienødder, olivenolie & havsalt
125,-
Jordbær – jordbær – jordbær
Vacherin med lakridsis & hindbærsorbet
anrettet med friske hindbær, hindbærcoulis & lakridstuilles
Rabarbertærte
med hasselnødis & saltet hasselnødkrokant
160,-
Vanilje crème brûlée serveret med sorbet
Høgelundgaard blåskimmelost med friske kirsebær
serveret med revet Comté & 100% chokolade
Ostebræt
4 europæiske oste serveret med behørig garniture
175,-
*Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.
Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort.
Kontakt og online booking
Vi glæder os til at modtage din reservation.
Benyt bookinglinket herunder eller kontakt os på +45 3393 9844.
Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på mail: info@bistroboheme.dk
Book bord online
Esplanaden 8, 1263 København K
Rutevejledning på Google Maps
+45 3393 9844 (10- 19.30 - Mandag til lørdag)
info@bistroboheme.dk
Åbningstider -2025
Mandag - lørdag
Søndag
11.30 – 01.00
Lukket
Åbningstider - køkken
Frokost
11.30 – 15.00
Aften
17.30 – 21.30
Bistro Boheme støtter
© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.