b-watermark

AFTEN

border_2

Vores køkken holder åbent for À la carte mandag til lørdag mellem 17:30 og 21.30.

Forretter​

Variation af Perle Blanche østers

Friteret med tatarsauce - Passions/peber coulis  - Hindbær eddike - Appelsin Ponzu “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar - Peberrods ketchup.

450,-​

Østers naturel​ - Perle Blanche

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette

175 / 350,-​​

3 friterede østers​

serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron​

175,-​

30 gram Rossini Caviar

serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg,  rødløg & brioche

750,-

Meget grøn salat

165,-

Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise​

lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico

265,-

Røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse

serveret med kartoffel pure, fermenteret kefir fløde purløg, rødløg & Rossini Caviar

265,-​

Carpaccio af kammusling

serveret med, jordskokker, æbler,  æble beurre blanc & Rossini Caviar

285,-​

Hummersalat med dansk sort hummer

serveret med hvide asparges, pink grape coulis & marinerede salater

295,-​

Blæksprutte provencale serveret med piment-nage

175,-​

Oksecarpaccio​

serveret med trøffel- & citronmayonnaise,  Efterglød ost & rucola

165,-​

Stegt Foie Gras med svampe a la creme, abrikoser henkogt i passionfrugtcoulis & brioch

325,-​

Snegle med ærter francaise & comte toast

185,-​

Hummerbisque

175,-​

serveret med asparges, creme double, purløg & croutoner

Menu

Køkkenchefens 5-retters menu af sæsonens råvarer

1.500,-​

Hovedretter

Dampet pighvar

serveret med asparges, ærter, kartoffelpuré, pighvarblanquette & Kalix løjrom

395,-

Skindstegt sandart

325,-

serveret med courgette fleur farseret med kammusling & grønne asparges,

hertil safran-muslingesauce

Moules Frites - Blåmuslinger dampet med Pernod & urter

195,-

serveret med aioli & pommes frites

Lamme kotelet farseret

med brissel & salvie serveret med aubergine kaviar & lammesky

395,-

Stegt sommerbuk & vildtpølse

serveret med nye løg & kål, kirsebær, hertil vildtsky tilsmagt med Chartreuse

425,-

Tatar af okse rørt med mandelolie, cognac & grøn tabasco

serveret med avocado, syltede løg & pommes pailles

295,-

Tatar af okse

295,-

med kalix løjrom, marinerede hvide asparges & syltede skalotteløg serveret med aspargessalat

Grillet bøf af dansk oksemørbrad (210g.)

Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & béarnaise

  • Laves også som peberbøf ved forespørgsel

565,-

​Tilkøb af

Stegt foie gras

155,-

Supplement af

Fritter

eller

Béarnaise

60 pr. stk. 

Dessert

2 stk. petits fours​

50,-​

3 slags sorbet

135,-

Citronsorbet

med ristede pistacienødder, olivenolie & havsalt

125,-

Jordbær – jordbær – jordbær

155,-

Vacherin med lakridsis & hindbærsorbet

anrettet med friske hindbær, hindbærcoulis & lakridstuilles

155,-

Rabarbertærte

med hasselnødis & saltet hasselnødkrokant

160,-

Vanilje crème brûlée serveret med sorbet

160,-

Høgelundgaard blåskimmelost med friske kirsebær

serveret med revet Comté & 100% chokolade

165,-

Ostebræt 

4 europæiske oste serveret med behørig garniture

175,-

*Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort​.​

Kontakt og online booking

Vi glæder os til at modtage din reservation. 

Benyt bookinglinket herunder eller kontakt  os på +45 3393 9844

Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på mail: info@bistroboheme.dk

Esplanaden 8, ​1263 København K

Rutevejledning på Google Maps

+45 3393 9844 (10- 19.30 - Mandag til lørdag)

info@bistroboheme.dk

Åbningstider -2025​

Mandag - lørdag

  

Søndag

​11.30 – 01.00

Lukket​

Åbningstider - køkken​

Frokost

​11.30 – 15.00

Aften

17.30 – 21.30

Bistro Boheme støtter​

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​