Mandag - lørdag: 11.30 - 01.00
DK / UK
Book bord
Vores køkken holder åbent for À la carte mandag til lørdag mellem 17:30 og 21.30.
Forretter
Variation af Perle Blanche østers
Friteret med tatarsauce - Passions/peber coulis - Hindbær eddike - Appelsin Ponzu “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar - Peberrods ketchup.
450,-
Østers naturel - Perle Blanche
3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette
175 / 350,-
3 friterede østers
serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron
175,-
30 gram Rossini Caviar
serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg
750,-
Meget grøn salat
165,-
Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise
lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico
265,-
Røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse
serveret med kartoffel pure, fermenteret kefir fløde purløg, rødløg og Rossini Caviar
265,-
Carpaccio af kammusling, jordskokker & æbler, champagne sauce & Rossini Caviar
285,-
Blæksprutte provencale serveret med piment-nage
Oksecarpaccio
serveret med trøffel- & citronmayonnaise, Efterglød ost & rucola
165,-
Gammeldags foie gras terrine med andeconfit og pistacie.
serveret med svesker i armagnac og brioche
325,-
Snegle med ærter francaise & comte toast
185,-
Indbagt løgsuppe tilsmagt med sherry, timian & confiterede hvidløg
Menu
Køkkenchefens 5-retters menu af sæsonens råvarer
1.500,-
Hovedretter
Stegt pighvar
med asparges, kartoffel pure & pighvar blanquette serveret med løjrom
395,-
Bouillabaisse a la Bistro Boheme
450,-
serveret med grillet brød & rouille
Lamme kotelet farseret
med brissel, salvie, aubergine kaviar & lammesky
Thøstesens spejlæg
serveret på puré af kartofler & trøfler, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, croutoner & revet trøffel
365,-
Tatar på okse
rørt med mandelolie, cognac og grøn tabasco serveret med avocado, syltede løg og pommes pailles
295,-
Grillet bøf af dansk oksemørbrad (210g.)
Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & béarnaise
565,-
Tilkøb af
Stegt foie gras
eller
trøffel
155,-
Supplement af
Fritter
Béarnaise
60 pr. stk.
Dessert
2 stk. petits fours
50,-
3 slags sorbet
135,-
Blodappelsin sorbet
serveret med Campari
125,-
Kokos frangipane
med rom braiseret ananas serveret med yoghurt sorbet
Gateau de Crepes au chocolate
serveret med passionsfrugt sorbet
Comte lagret i 32 måneder
serveret med trøffel honning & revet trøffel
195,-
Ostebræt
4 europæiske oste serveret med behørig garniture
175,-
*Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.
Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort.
Kontakt og online booking
Vi glæder os til at modtage din reservation.
Benyt bookinglinket herunder eller kontakt os på +45 3393 9844.
Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på mail: info@bistroboheme.dk
Book bord online
Esplanaden 8, 1263 København K
Rutevejledning på Google Maps
+45 3393 9844 (10- 19.30 - Mandag til lørdag)
info@bistroboheme.dk
Åbningstider -2025
Mandag - lørdag
Søndag Påske
PÅSKE 2025
Mandag 14. april
Tirsdag 15. april
Onsdag 16. april
Skærtorsdag 17. april
Langfredag 18. april
Lørdag 19. april
1. Påske dag
2. Påske dag
14. april
11.30 – 01.00
Lukket
11.30 - 24.00
11.30 - 01.00
Lukket
Åbningstider - køkken
Frokost
11.30 – 15.00
Aften
17.30 – 21.30
Bistro Boheme støtter
© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.