b-watermark

AFTEN

border_2

Vores køkken holder åbent for À la carte mandag til lørdag mellem 17:30 og 21.30.

Forretter​

Variation af Perle Blanche østers

Friteret med tatarsauce - Passions/peber coulis  - Hindbær eddike - Appelsin Ponzu “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar - Peberrods ketchup.

450,-​

Østers naturel​ - Perle Blanche

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette

175 / 350,-​​

3 friterede østers​

serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron​

175,-​

30 gram Rossini Caviar

serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg,  rødløg & brioche

750,-

Cantaloup melon

serveret med hasselnød vinaigrette, hasselnødder fra Piemonte

& Black Label Rossini caviar

295,-

Meget grøn salat

155,-

Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise​

lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico

265,-

Hummersalat med dansk sort hummer

serveret med pink grape coulis & marinerede salater 

295,-​

Hummerbisque

175,-​

serveret med porrer, creme double, purløg & croutoner

Oksecarpaccio​

serveret med trøffel- & citronmayonnaise,  Efterglød ost & rucola

165,-​

Foie gras terrine

295,-​

serveret med umodne sorte valnødder, æble & endive

Menu

Køkkenchefens 5-retters menu af sæsonens råvarer

1.500,-​

Hovedretter

Skindstegt sandart a la provencal

Friterede blæksprutter, artiskok, sauce vierge med tomat & oliven

325,-

Dampet havtaske au vin rouge

325,-

Serveret med bacon, bladbeder, nye løg & hummer sauce med rødvi

Stegte kammuslinger i butterdejs vol au vent

serveret med med frikasse af kantaraller, porre & souffle boller i cremet pighvar sauce 

295,-​

Foie gras farseret vagtel

smed spinat hertil blommer, syltet raddichio, årtidens svampe & krydret vagtelsky

315,-

Kotelet af Iberico gris

435,-

serveret med majs, kantareller, kartoffel pure & estragon hertil grisesky med rød karry

Spicy tatar af oksemørbrad a la ”Bloody Mary”

serveret med mandel olie, vodka & æggeblomme

295,-​

Grillet bøf af dansk oksemørbrad (210g.)

Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & béarnaise

  • Laves også som peberbøf ved forespørgsel

565,-

​Tilkøb af

Stegt foie gras

155,-

Supplement af

Fritter

eller

Béarnaise

60 pr. stk. 

Dessert

2 stk. petits fours​

50,-​

3 slags sorbet

135,-

Vanilje crème brûlée

160,-

serveret med sorbet

Henkogte blommer

serveret med lakrids is, brændt hvid chokolade med & luftig citroncreme

155,-

Mørk chokolademousse

155,-

serveret med brombær sorbet, karamel tuille & mokka knas

Sorbet af cantaloup melon

med 12 år gammel balsamico

95,-​

Ostebræt 

4 europæiske oste serveret med behørig garniture

175,-

Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort​.

Kontakt og online booking

Vi glæder os til at modtage din reservation. 

Benyt bookinglinket herunder eller kontakt  os på +45 3393 9844

Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på mail: info@bistroboheme.dk

Esplanaden 8, ​1263 København K

Rutevejledning på Google Maps

+45 3393 9844 (10- 19.30 - Mandag til lørdag)

info@bistroboheme.dk

Åbningstider -2025​

Mandag - lørdag

  

Søndag

​11.30 – 01.00

Lukket​

Åbningstider - køkken​

Frokost

​11.30 – 15.00

Aften

17.30 – 21.30

Bistro Boheme støtter​

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​