Mandag - lørdag: 11.30 - 01.00
DK / UK
Book bord
Køkkenchefens 5 retters menu lavet ud fra sæsonens råvarer
Vores køkken holder åbent for À la carte mandag til lørdag mellem 17:30 og 21.30.
Forretter
Variation af Perle Blanche østers
Friteret med tatarsauce - Passions/peber coulis - Hindbær eddike - Appelsin Ponzu “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar - Peberrods ketchup.
450,-
Østers naturel - Perle Blanche
3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette
175 / 350,-
3 friterede østers
serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron
175,-
30 gram Rossini Caviar
serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg
750,-
Meget grøn salat
165,-
Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise
lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico
265,-
Røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse
serveret med kartoffel pure, fermenteret kefir fløde purløg, rødløg og Rossini Caviar
265,-
Pocheret Dansk sort hummer
serveret med salat af pomelo, bønner & hummer vinaigrette
275,-
Oksecarpaccio
serveret med trøffel- & citronmayonnaise, Efterglød ost & rucola
165,-
Gammeldags foie gras terrine med andeconfit og pistacie.
serveret med svesker i armagnac og brioche
325,-
Indbagt kammusling
serveret med urter i julienne, blomkålspuré, Noilly Prat sauce & trøffel
295,-
Hummer bisque
serveret med, porre, syltet fennikel, crouton og creme double
Stegt griseterrine i brød
serveret med æbler & peberrod i grov senneps creme
Indbagt trøffelsuppe VGE - 1975
consommé, Noilly Prat, trøffel, foie gras, oksespidsbryst, landhane & urter
395,-
Hovedretter
Bagt vesterhavstorsk
serveret med safran risotto & champagne sauce
395,-
Stegt havtaske
serveret med pommes rösti, sauteret porre hertil musling/bacon sauce
mættet med purløg, ørredrogn & caviar
Quenelle af kammusling
serveret med hummersauce, spinat, bagte tomater & Rossini Caviar
375,-
Confiteret andelår
med rødbeder, æbler & løg, hertil sennepshonning & krydderurter
295,-
Due & vagtel bryst farseret i artiskokhjerte
med trøffel & hertil trøffel/sherry sauce
425,-
Kalvekotelet
serveret med svampe a la creme, kartoffel pure & glaserede løg
Thøstesens spejlæg
serveret på puré af kartofler & trøfler, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, croutoner & revet trøffel
365,-
Tatar på okse
rørt med mandelolie, cognac og grøn tabasco serveret med avocado, syltede løg og pommes pailles
Grillet bøf af dansk oksemørbrad (210g.)
Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & béarnaise
495,-
Tilkøb af
Stegt foie gras
eller
trøffel
155,-
Supplement af
Fritter
Béarnaise
60 pr. stk.
Dessert
2 stk. petits fours
50,-
3 slags sorbet
135,-
Blodappelsin sorbet
serveret med Campari
125,-
Svesker marineret i 1 år på armagnac
serveret med vaniljeis
145,-
Æbletærte
serveret med kanel is
Tahiti vanilje crème brûlée
serveret med sorbet
160,-
Bohemes københavnerstang
med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder
Crepe Suzette
155,-
Comte lagret i 32 måneder
serveret med trøffel honning & revet trøffel
195,-
Ostebræt
4 europæiske oste serveret med behørig garniture
175,-
*Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.
Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort.
Kontakt og online booking
Vi glæder os til at modtage din reservation.
Benyt bookinglinket herunder eller kontakt os på +45 3393 9844.
Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på mail: info@bistroboheme.dk
Book bord online
Esplanaden 8, 1263 København K
Rutevejledning på Google Maps
+45 3393 9844 (10- 19.30 - Mandag til lørdag)
info@bistroboheme.dk
Åbningstider - restaurant
Mandag - lørdag
11.30 – 01.00
Sidste udskænkning kl. 00.30
Åbningstider - køkken
Frokost
11.30 – 15.00
Aften
17.30 – 21.30
Bistro Boheme støtter
© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.