b-watermark

AFTEN

border_2

Køkkenchefens 5 retters menu lavet ud fra sæsonens råvarer​

Vores køkken holder åbent for À la carte mandag til lørdag mellem 17:30 og 21.30.

Forretter​

Variation af Perle Blanche østers

Friteret med tatarsauce - Passions/peber coulis  - Hindbær eddike - Appelsin Ponzu “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar - Peberrods ketchup.

450,-​

Østers naturel​ - Perle Blanche

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette

175 / 350,-​​

3 friterede østers​

serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron​

175,-​

30 gram Rossini Caviar

serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg

750,-

Meget grøn salat

165,-

Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise​

lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico

265,-

Røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse

serveret med kartoffel pure, fermenteret kefir fløde purløg, rødløg og Rossini Caviar

265,-​

Kogt ½ Dansk sort hummer

serveret med salat af pomelo, bønner & hummer vinaigrette

250,-​

Oksecarpaccio​

serveret med trøffel- & citronmayonnaise,  Efterglød ost & rucola

165,-​

Gammeldags foie gras terrine med andeconfit og pistacie.

serveret med svesker i armagnac og brioche

325,-​

Hummer bisque

175,-​

serveret med, porre, syltet fennikel, crouton og creme double​

Hovedretter

Bøf af grillet tun

serveret med fennikel/appelsin pure soya-ingefær boullion & efterårsgrønt i tempura

295,-

Quenelle af kammusling

serveret  med hummersauce, spinat, bagte tomater & Rossini Caviar

375,-

Skindstegt sandart

serveret med hvid bønnepure, artiskokker, chorizo & muslingsauce med karry

325,-

Kalvekotelet

serveret med svampe a la creme, kartoffel pure & glaserede løg

395,-

Thøstesens spejlæg

serveret på puré af kartofler & trøfler, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, croutoner & revet trøffel

365,-

Tatar på oksemørbrad

rørt med mandelolie, cognac og grøn tabasco serveret med avocado, syltede løg og pommes pailles 

295,-

Grillet bøf af dansk oksemørbrad (210g.)

Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & béarnaise

  • Laves også som peberbøf ved forespørgsel

495,-

​Tilkøb af

Stegt foie gras

eller

trøffel

155,-

Supplement af

Fritter

eller

Béarnaise

60 pr. stk. 

Dessert

2 stk. petits fours​

50,-​

3 slags sorbet

135,-

Citronsorbet

med ristede pistacienødder & olivenolie

85,-

Portvinskogte figner

serveret med pistacie is, balsamico sirup & champagne skum

155,-

Hvid chokolademousse med lakrids karamel & blodappelsin sorbet

155,-

Tahiti vanilje crème brûlée​

serveret med sorbet​

160,-​

Bohemes københavnerstang​

med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder

160,-​

Comte lagret i 32 måneder

serveret med trøffel honning & revet trøffel

195,-

Ostebræt 

4 europæiske oste serveret med behørig garniture

175,-

*Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort​.​

Kontakt og online booking

Vi glæder os til at modtage din reservation. 

Benyt bookinglinket herunder eller kontakt  os på +45 3393 9844

Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på mail: info@bistroboheme.dk

Esplanaden 8, ​1263 København K

Rutevejledning på Google Maps

+45 3393 9844 (10- 19.30 - Mandag til lørdag)

info@bistroboheme.dk

Åbningstider - restaurant​

Mandag - lørdag  

​11.30 – 01.00

Sidste udskænkning kl. 00.30

Åbningstider - køkken​

Frokost

​11.30 – 15.00

Aften

17.30 – 21.30

Bistro Boheme støtter​

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​