Aften​

border_2

Køkkenchefens 5 retters menu lavet ud fra sæsonens råvarer​

Vores køkken holder åbent for À la carte mandag til lørdag mellem 17:30 og 21.30.

b-watermark

Forretter​

Variation af Perle Blanche østers

Friteret med tatarsauce - Passions/peber coulis  Bloody Mary - Appelsin Ponzu “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar - Peberrods ketchup.

450,-​

Østers naturel​ - Perle Blanche

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette

175 / 350,-​​

3 friterede østers​

serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron​

175,-​

30 gram Rossini Caviar

serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg

850,-

Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise​

lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico

265,-

Oksecarpaccio​

serveret med trøffel- & citronmayonnaise,  Efterglød ost & rucola

165,-​

Indbagt kammusling

serveret med urter I julienne, blomkålspuré, noilly prat sauce & trøffel

285,-​​

Hummer Thermidor

serveret med hummer cappuccino

325,-

Paté en croute

Med fasan, confiteret and, foie gras, dådyr & pistache hertil selleri remoulade & asier

195,-​

Cremet jordskokkesuppe

tilsmagt med trøffelolie, æble & peber bacon

175,-

Rødvins pocheret brissel

serveret med svampe & bacon a la creme hertil sprød kartoffel & pastinak

195,-​

Hovedretter

Stegt havtaske

serveret med blæksprutte, selleri & spinat hertil rødvinssauce

335,-​

Agnolotti

serveret med kammusling & røget laks, musling sauce & græskar

355,-​

Sprød torsk i katafi

serveret med svamperisotto tilsmagt trøffel & friteret salvie

365,-​

Indbagt trøffelsuppe VGE - 1975

Consommé, noilly prat, trøffel, foie gras, oksespidsbryst, landhane & urter

495,-​

Confiteret andelår

med rødbeder, æbler & løg, hertil sennepshonning & krydderurter

295,-​

Thøstesens spejlæg

serveret på puré af kartofler & trøfler, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, croutoner & revet trøffel

365,-​

Skiver af dådyr

serveret med stegt foie gras, gastrik på mørke bær & abrikos hertil ristet pære & blomkål med mandler, vildtsky & jordskokker a la creme

445,-​

Rørt tatar af oksemørbrad

med kapers, cornichoner, skalotteløg, pureløg, persille, cognac & mandelolie serveret med wasabi flødeskum & pommes pailles, hertil hovedsalat vendt i Dijon vinaigrette & ristet rugbrød

285,-​

Grillet bøf af dansk oksemørbrad (210g.)

Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & béarnaise

  • Laves også som peberbøf ved forespørgsel

495,-

Dessert

2 stk. petits fours​

50,-​

3 slags sorbet

135,-

Citronsorbet

med ristede pistacienødder & olivenolie

85,-

Crepes Suzette

serveret med sorbet​

175,-​

Karamelbagt æble

serveret med calvados is & nøddekurv

160,-​

Tahiti vanilje crème brûlée​

serveret med sorbet​

160,-​

Bohemes københavnerstang​

med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder

160,-​

​Svesker marineret i 2 år på armagnac

serveret med vaniljeis & rå lakrids

150,-

Ostebræt 

4 europæiske oste serveret med behørig garniture

175,-

Espresso Martini​

135,-​

*Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort​.​

Kontakt og online booking

Vi glæder os til at modtage din reservation. Benyt bookinglinket herunder eller ring til os på +45 3393 9844. Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på telefon eller e-mail: info@bistroboheme.dk.

Åbningstider restaurant

Mandag - lørdag  

​11.30 – 01.00

Sidste udskænkning kl. 00.30

Åbningstider køkken​

Frokost

​11.30 – 15.00

Aften

17.30 – 21.30

Bistro Boheme støtter​

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​