Mandag - lørdag: 11.30 - 01.00
DK / UK
Book bord
Køkkenchefens 5 retters menu lavet ud fra sæsonens råvarer
Vores køkken holder åbent for À la carte mandag til lørdag mellem 17:30 og 21.30.
Forretter
Variation af Perle Blanche østers
Friteret med tatarsauce - Passions/peber coulis - Hindbær eddike - Appelsin Ponzu “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar - Peberrods ketchup.
450,-
Østers naturel - Perle Blanche
3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette
175 / 350,-
3 friterede østers
serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron
175,-
30 gram Rossini Caviar
serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg
750,-
Meget grøn salat
165,-
Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise
lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico
265,-
Røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse
serveret med kartoffel pure, fermenteret kefir fløde purløg, rødløg og Rossini Caviar
265,-
Carpaccio af kammusling, jordskokker & æbler, champagne sauce & Rossini Caviar
285,-
Oksecarpaccio
serveret med trøffel- & citronmayonnaise, Efterglød ost & rucola
165,-
Gammeldags foie gras terrine med andeconfit og pistacie.
serveret med svesker i armagnac og brioche
325,-
Snegle med ærter francaise & comte toast
185,-
Blæksprutte provencale serveret med piment-nage
Indbagt løgsuppe tilsmagt med sherry, timian & confiterede hvidløg
Køkkenchefens 5-retters menu af sæsonens råvarer
1.500,-
Hovedretter
Stegt pighvar
med asparges, kartoffel pure & pighvar blanquette serveret med løjrom
395,-
Bouillabaisse a la Bistro Boheme
450,-
serveret med grillet brød & rouille
Lamme kotelet farseret
med brissel, salvie, aubergine kaviar & lammesky
Thøstesens spejlæg
serveret på puré af kartofler & trøfler, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, croutoner & revet trøffel
365,-
Tatar på okse
rørt med mandelolie, cognac og grøn tabasco serveret med avocado, syltede løg og pommes pailles
295,-
Grillet bøf af dansk oksemørbrad (210g.)
Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & béarnaise
495,-
Tilkøb af
Stegt foie gras
eller
trøffel
155,-
Supplement af
Fritter
Béarnaise
60 pr. stk.
Dessert
2 stk. petits fours
50,-
3 slags sorbet
135,-
Blodappelsin sorbet
serveret med Campari
125,-
Kokos frangipane
med rom braiseret ananas serveret med yoghurt sorbet
Tahiti Vanilje crème brûlée
serveret med sorbet
160,-
Gateau de Crepes au chocolate
serveret med passionsfrugt sorbet
Comte lagret i 32 måneder
serveret med trøffel honning & revet trøffel
195,-
Ostebræt
4 europæiske oste serveret med behørig garniture
175,-
*Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.
Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort.
Kontakt og online booking
Vi glæder os til at modtage din reservation.
Benyt bookinglinket herunder eller kontakt os på +45 3393 9844.
Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på mail: info@bistroboheme.dk
Book bord online
Esplanaden 8, 1263 København K
Rutevejledning på Google Maps
+45 3393 9844 (10- 19.30 - Mandag til lørdag)
info@bistroboheme.dk
Åbningstider -2025
Mandag - lørdag
Søndag
11.30 – 01.00
Lukket
Åbningstider - køkken
Frokost
11.30 – 15.00
Aften
17.30 – 21.30
Bistro Boheme støtter
© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.