b-watermark

AFTEN

border_2

Køkkenchefens 5 retters menu lavet ud fra sæsonens råvarer​

Vores køkken holder åbent for À la carte mandag til lørdag mellem 17:30 og 21.30.

Forretter​

Variation af Perle Blanche østers

Friteret med tatarsauce - Passions/peber coulis  - Hindbær eddike - Appelsin Ponzu “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar - Peberrods ketchup.

450,-​

Østers naturel​ - Perle Blanche

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette

175 / 350,-​​

3 friterede østers​

serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron​

175,-​

30 gram Rossini Caviar

serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg

750,-

Meget grøn salat

165,-

Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise​

lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico

265,-

Røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse

serveret med kartoffel pure, fermenteret kefir fløde purløg, rødløg og Rossini Caviar

265,-​

Carpaccio af kammusling, jordskokker & æbler, champagne sauce & Rossini Caviar

285,-​

Oksecarpaccio​

serveret med trøffel- & citronmayonnaise,  Efterglød ost & rucola

165,-​

Gammeldags foie gras terrine med andeconfit og pistacie.

serveret med svesker i armagnac og brioche

325,-​

Snegle med ærter francaise & comte toast

185,-​

Blæksprutte provencale serveret med piment-nage

175,-​

Indbagt løgsuppe tilsmagt med sherry, timian & confiterede hvidløg

175,-​

Køkkenchefens 5-retters menu af sæsonens råvarer

1.500,-​

Hovedretter

Stegt pighvar

med asparges, kartoffel pure & pighvar blanquette serveret med løjrom

395,-

Bouillabaisse a la Bistro Boheme

450,-

serveret med grillet brød & rouille

Lamme kotelet farseret

med brissel, salvie, aubergine kaviar & lammesky

395,-

Thøstesens spejlæg

serveret på puré af kartofler & trøfler, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, croutoner & revet trøffel

365,-

Tatar på okse

rørt med mandelolie, cognac og grøn tabasco serveret med avocado, syltede løg og pommes pailles 

295,-

Grillet bøf af dansk oksemørbrad (210g.)

Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & béarnaise

  • Laves også som peberbøf ved forespørgsel

495,-

​Tilkøb af

Stegt foie gras

eller

trøffel

155,-

Supplement af

Fritter

eller

Béarnaise

60 pr. stk. 

Dessert

2 stk. petits fours​

50,-​

3 slags sorbet

135,-

Blodappelsin sorbet

serveret med Campari

125,-

Kokos frangipane

med rom braiseret ananas serveret med yoghurt sorbet

165,-

Tahiti Vanilje crème brûlée

serveret med sorbet​

160,-​

Gateau de Crepes au chocolate

serveret med passionsfrugt sorbet

165,-

Comte lagret i 32 måneder

serveret med trøffel honning & revet trøffel

195,-

Ostebræt 

4 europæiske oste serveret med behørig garniture

175,-

*Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort​.​

Kontakt og online booking

Vi glæder os til at modtage din reservation. 

Benyt bookinglinket herunder eller kontakt  os på +45 3393 9844

Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på mail: info@bistroboheme.dk

Esplanaden 8, ​1263 København K

Rutevejledning på Google Maps

+45 3393 9844 (10- 19.30 - Mandag til lørdag)

info@bistroboheme.dk

Åbningstider -2025​

Mandag - lørdag

  

Søndag ​

​11.30 – 01.00

Lukket

Åbningstider - køkken​

Frokost

​11.30 – 15.00

Aften

17.30 – 21.30

Bistro Boheme støtter​

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​