Mandag - lørdag: 11.30 - 01.00
DK / UK
Book bord
Dagens højtbelagt
Dagspris
Variation af Perle Blanche østers
Friteret med tatarsauce · Passions-/pebercoulis · Peberrodsketchup - Hindbær eddike · Appelsin Ponzu - “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar
450,-
Østers naturel - Perle Blanche
3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette
175,- / 350,-
3 friterede østers
serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron
175,-
30 gram Rossini Caviar
serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg
750,-
Tomat ribs sild
serveret med smilende æg, tomatkompot, krydderfedt & rugbrød
125,-
Meget grøn salat
155,-
Salat chevre chaud
serveret med syltede valnødder, nicoise oliven, pocheret pære, crouton & salater
175,-
Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise
lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico
265,-
Røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse
serveret på ristet toast med røræg
195,-
Oksecarpaccio
serveret med trøffel- & citronmayonnaise, rucola & Efterglød ost
165,-
Kylling caesar salat
serveret med bacon, parmesan & croutons
Gammeldags foie gras terrine med andeconfit og pistacie.
serveret med svesker i armagnac og brioche
325,-
Tatar på okse rørt med mandelolie, cognac og grøn tabasco
serveret med avocado, syltede løg og pommes pailles
295,-
Lun salat af lynstegt tun
med ponzu sauce
Stegt pighvar
med asparges, kartoffel pure & pighvar blanquette serveret med løjrom
395,-
Bohemes fiskefrikadeller
serveret på stuvet spinat & svampe à la crème & råmarineret gulerod
185,-
Indbagt løgsuppe
tilsmagt med sherry, timian & confiterede hvidløg
Thøstesens spejlæg
serveret på puré af kartofler & trøfler, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, croutoner & revet trøffet
365,-
Klassisk biksemad - lidt som brændende kærlighed
serveret med rødbeder, cornichoner, spejlæg & kartoffelmos
225,-
Omelet
med skinke & comté serveret med grøn salat
Pariserbøf
af hakket okse serveret med behørig garniture
285,-
Frokostbøf af oksemørbrad
serveret med fritter, bearnaise & grøn salat
Tilkøb af
Stegt foie gras
eller
trøffel
155,-
Supplement af
Fritter
Béarnaise
60 pr. stk.
2 stk. petits fours
50,-
3 slags sorbet
135,-
Blodappelsin sorbet
serveret med Campari
125,-
Kokos frangipane
med rom braiseret ananas serveret med yoghurt sorbet
165,-
Gateau de Crepes au chocolate
serveret med passionsfrugt sorbet
Comte lagret i 32 måneder
serveret med trøffel honning & revet trøffel
195,-
Ostebræt
4 europæiske oste serveret med behørig garniture
Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.
Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort.
Kontakt og online booking
Vi glæder os til at modtage din reservation.
Benyt bookinglinket herunder eller kontakt os på +45 3393 9844.
Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på mail: info@bistroboheme.dk
Book bord online
Esplanaden 8, 1263 København K
Rutevejledning på Google Maps
+45 3393 9844 (10- 19.30 - Mandag til lørdag)
info@bistroboheme.dk
Åbningstider -2025
Mandag - lørdag
Søndag Påske
PÅSKE 2025
Mandag 14. april
Tirsdag 15. april
Onsdag 16. april
Skærtorsdag 17. april
Langfredag 18. april
Lørdag 19. april
1. Påske dag
2. Påske dag
14. april
11.30 – 01.00
Lukket
11.30 - 24.00
11.30 - 01.00
Lukket
Åbningstider - køkken
Frokost
11.30 – 15.00
Aften
17.30 – 21.30
Bistro Boheme støtter
© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.