Mandag – lørdag: 11.30 – 24.00
DK / UK
Book bord
Variation af Perle Blanche østers
Friteret med tatarsauce · Passions-/pebercoulis · Peberrodsketchup - "Bloody Mary" · Ponzu - “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar
450,-
Østers naturel - Perle Blanche
3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette
175,- / 350,-
3 friterede østers
serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron
175,-
30 gram Rossini Caviar
serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg
850,-
Rabarbersild tilsmagt med szechuan-peber
serveret med syltet rabarber, peber-creme fraiche, løg, rugbrød & fedt
115,-
Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise
lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico
265,-
Laksemaden
Dansk røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse på brioche hertil laksemousse & rucola serveret med citron-peber coulis
195,-
Oksecarpaccio
serveret med trøffel- & citronmayonnaise, rucola & Efterglød
165,-
Rørt tatar af oksemørbrad
med kapers, cornichoner, skalotteløg, purreløg, persille, cognac & mandelolie serveret med wasabi flødeskum & pommes pailles, hertil hovedsalat vendt i Dijon vinaigrette & ristet rugbrød
255,-
Pighvar bisque
serveret med blomkål, porrer, creme double & croutoner
Bohemes fiskefrikadeller
serveret på stuvet spinat & svampe à la crème & råmarineret gulerod
185,-
Kantarel toast a la crème
serveret med portvins syltet kirsebær & friteret salvie (Med stegt foie gras kr. 300,-)
Frokostbøf af oksemørbrad
serveret med fritter, bearnaise & grøn salat
285,-
Klassisk biksemad - lidt som brændende kærlighed
serveret med rødbeder, cornichoner, spejlæg & kartoffelmos
Parisertoast a la Boheme
Kogt skinke, efterglød, tomat, sennep serveret med pikant skinke salat
Pariserbøf
af hakket oksemørbrad serveret med behørig garniture
Omelet
med skinke & comté serveret med grøn salat
155,-
Supplement - pris pr. stk.
Fritter eller Béarnaise
60,-
2 stk. petits fours
50,-
3 slags sorbet
135,-
Citronsorbet
med ristede pistacienødder & olivenolie
85,-
Crepes Suzette
serveret med sorbet
Chokolademousse & kirsebær
serveret med vaniljecreme & kirsebær sorbet
160,-
Tahiti vanilje crème brûlée
Bohemes københavnerstang
med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder
Vacharin
Med lakrids parfait & hindbær sorbet, sprød marengs & friske hindbær
160,-
Ostebræt
4 europæiske oste serveret med behørig garniture
175,-
Espresso Martini
135,-
Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.
Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort.
Kontakt og online booking
Vi glæder os til at modtage din reservation. Benyt bookinglinket herunder eller ring til os på +45 3393 9844. Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på telefon eller e-mail: info@bistroboheme.dk.
Book bord online
Esplanaden 8, 1263 København K
Rutevejledning på Google Maps
+45 3393 9844
info@bistroboheme.dk
Åbningstider restaurant
Mandag - lørdag
11.30 – 01.00
Sidste udskænkning kl. 00.30
Åbningstider køkken
Frokost
11.30 – 15.00
Aften
17.30 – 21.30
Bistro Boheme støtter
© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.