b-watermark

FROKOST

border_2

Dagens højtbelagt

Dagspris

Variation af Perle Blanche østers

Friteret med tatarsauce · Passions-/pebercoulis · Peberrodsketchup - Hindbær eddike ·  Appelsin Ponzu - “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar

450,-​

Østers naturel​ - Perle Blanche

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette

175,- / 350,-​

3 friterede østers​

serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron​

175,-​

30 gram Rossini Caviar 

serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg​

750,-​

Dagens sild

serveret med smilende æg, løg, kapers, krydderfedt & ristet rugbrød

115,-​

Meget grøn salat

155,-​

Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise​

lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico

265,-​

Salat chevre chaud

serveret med syltede valnødder, nicoise oliven, pocheret pære, crouton & salater

165,-

Røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse

serveret på ristet toast med  røræg

195,-​

Kogt ½ dansk sort hummer

serveret med salat af pomelo, bønner & hummer vinaigrette

365,-​

​Lynstegt tun serveret kold

215,-​

med tomat salsa, urte mayo, soya-ingefær boullion & forårsgrønt i tempura​

Oksecarpaccio​

serveret med trøffel- & citronmayonnaise, rucola & Efterglød ost

165,-​

Gammeldags foie gras terrine med andeconfit og pistacie.

serveret med svesker i armagnac og brioche

195,-​

Tatar på oksemørbrad rørt med mandelolie, cognac og grøn tabasco

serveret med avocado, syltede løg og pommes pailles

295,-​

​Hummer bisque

175,-​

​serveret med, porre, syltet fennikel, crouton og creme double

​Dagens fisk

Dagspris​

Bøf af grillet tun

serveret med fennikel/appelsin pure soya-ingefær boullion & efterårsgrønt i tempura

295,-​

Bohemes fiskefrikadeller

serveret på stuvet spinat & svampe à la crème & råmarineret gulerod

185,-​

Thøstesens spejlæg

serveret på puré af kartofler & trøfler, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, croutoner & revet trøffet

365,-​

Klassisk biksemad - lidt som brændende kærlighed

serveret med rødbeder, cornichoner, spejlæg & kartoffelmos

185,-​

Pariserbøf​

af hakket oksemørbrad serveret med behørig garniture

265,-​

Omelet

med skinke & comté serveret med grøn salat

155,-​

Frokostbøf af oksemørbrad

serveret med fritter, bearnaise & grøn sala

​Tilkøb af

Stegt foie gras

eller

trøffel

155,-

Supplement af

Fritter

eller

Béarnaise

60 pr. stk. 

285,-​

border_2

Dessert

2 stk. petits fours​

50,-​

3 slags sorbet

135,-

Citronsorbet

med ristede pistacienødder & olivenolie

85,-

Portvinskogte figner

serveret med pistacie is, balsamico sirup & champagne skum

155,-

Hvid chokolademousse

med lakrids karamel & blodappelsin sorbet

155,-

Tahiti vanilje crème brûlée​

serveret med sorbet​

160,-​

Bohemes københavnerstang​

med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder

160,-​

Comte lagret i 32 måneder

serveret med trøffel honning & revet trøffel

195,-

Ostebræt 

4 europæiske oste serveret med behørig garniture

175,-

Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort​.

Kontakt og online booking

Vi glæder os til at modtage din reservation. 

Benyt bookinglinket herunder eller kontakt  os på +45 3393 9844

Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på mail: info@bistroboheme.dk

Esplanaden 8, ​1263 København K

Rutevejledning på Google Maps

+45 3393 9844 (10- 19.30 - Mandag til lørdag)

info@bistroboheme.dk

Åbningstider - restaurant​

Mandag - lørdag  

​11.30 – 01.00

Sidste udskænkning kl. 00.30

Åbningstider - køkken​

Frokost

​11.30 – 15.00

Aften

17.30 – 21.30

Bistro Boheme støtter​

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​