b-watermark

FROKOST

border_2

Dagens højt belagte​

Dagspris​

Dagens fisk

Dagspris​

30 gram Rossini Black Label Caviar

serveret med kefir-fermenteret fløde, vagtelæg, brioche & rødløg

850,-​

Variation af Perle Blanche østers​

Friteret med tatarsauce, Passions/peber coulis, Ærter og champagne, Ponzu, “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar & Peberrods ketchup

450,-​

Østers naturel​ - Perle Blanche

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrods ketchup & rødvinsvinaigrette

175,- / 350,-​

3 friterede østers​

serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron​

175,-​

Kryddersild

Serveret med kartoffel kompot med bacon, smilende æg, løg & ristet rugbrød

115,-​

Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise​

lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico​

265,-​

Dansk røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse

serveret med honning, appelsin & grov senneps-vinaigrette, ruccola & radicchio 

195,-​

​Hvide asparges

​Serveret med hollandaise & citron marinerede rejer

195,-​

Oksecarpaccio

serveret med trøffel- & citronmayonnaise, revet Efterglød & rucola 

165,-​

Boheme tatar

Oksemørbrad rørt med cognac, mandelolie, grøn tabasco serveret med wasabi flødeskum & hovedsalat vendt i dijonnaise 

250,-​

Gammeldags terrine af foie gras

med andeconfit & pistacienødder, serveret med madeira/andesky & haricot verts vendt med dijonvinaigrette& syltede agurker 

275,-​

Løgsuppe

Serveret med gratineret oste brød

165,-​

Artiskokker a la Boheme

Hel kogt artiskok serveret med krydderurte- citron smør, hasselnødvinaigrette & grillet brød 

175,-​

Bohemes fiskefrikadeller

serveret på stuvet spinat & svampe à la crème & råmarineret gulerod

185,-​

Frokostbøf af oksemørbrad

serveret med fritter, bearnaise & grøn salat

285,-​

Klassisk biksemad - lidt som brændende kærlighed

serveret med rødbeder, cornichoner, spejlæg & kartoffelmos

185,-​

Parisertoast a la Boheme 

Kogt skinke, efterglød, tomat, sennep serveret med pikant skinke salat 

185,-​

Pariserbøf​

af hakket oksemørbrad serveret med behørig garniture​

235,-​

Omelet

med skinke & comté serveret med grøn salat

155,-​

Supplement - pris pr. stk.

Fritter eller Béarnaise 

60,-​

border_2

Dessert

2 stk. petits fours​

50,-​

Citronsorbet​

med ristede pistacienødder & olivenolie​

85,-​

Isbombe

Flamberet i gammel caribisk rom serveret med chokolade, vanilje is, mango/passionsfrugt coulis & marengs

175,-​

Mørk chokolademousse

serveret med sorbet på kakaofrugt toppet med mokka knas

165,-​

Bohemes københavnerstang​

med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder​

160,-​

Crepe Suzette

175,-​

serveret med vaniljeis

3 slags sorbet​

135,-​

Ostebræt 

4 europæiske oste serveret med behørig garniture

175,-

Espresso Martini​

135,-​

Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort​.

Kontakt og online booking

Vi glæder os til at modtage din reservation. Benyt bookinglinket herunder eller ring til os på +45 3393 9844. Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på telefon eller e-mail: info@bistroboheme.dk.

Åbningstider restaurant

Mandag - lørdag

​11.30 – 01.00

Sidste udskænkning kl. 00.30

Åbningstider køkken​

Frokost

​11.30 – 15.00

Aften

17.30 – 21.30

Søndag og helligdage – holder vi lukket

Der tages forbehold for eventuelle ændringer.

Bistro Boheme støtter​

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​