Mandag – lørdag: 11.30 – 24.00
DK / UK
Book bord
Dagens højt belagte
Dagspris
Dagens fisk
Variation af Perle Blanche østers
Friteret med tatarsauce · Passions-/pebercoulis · Peberrodsketchup Ærter & champagne · Ponzu “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar
450,-
Østers naturel - Perle Blanche
3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrods ketchup & rødvinsvinaigrette
175,- / 350,-
3 friterede østers
serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron
175,-
30 gram Rossini Black Label Caviar
serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg
850,-
Rabarbersild tilsmagt med szechuan-peber
serveret med syltet rabarber, peber-creme fraiche, løg, rugbrød & fedt
115,-
Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise
lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico
265,-
Laksemaden
Dansk røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse på brioche hertil laksemousse med rejer & rucola serveret med citron-peber coulis
195,-
Marinerede hvide asparges
med nye porrer, pærer, mandler & sauce gribiche
Hvide asparges
serveret med sauce hollandaise & citron-marinerede rejer
Oksecarpaccio
serveret med trøffel- & citronmayonnaise, revet Efterglød & rucola
165,-
Løvemad
Oksemørbrad rørt med cognac, mandelolie, grøn tabasco, hertil avocadocrème, stenbiderrogn & salat vendt i dijonnaise
270,-
Gammeldags terrine af foie gras med andeconfit & pistacienødder
serveret med madeira/andesky & haricot verts vendt med dijonvinaigrette & syltede agurker
275,-
Aspargessuppe
serveret med rejer, ærter, crème double & croutoner
Bohemes fiskefrikadeller
serveret på stuvet spinat & svampe à la crème & råmarineret gulerod
185,-
Frokostbøf af oksemørbrad
serveret med fritter, bearnaise & grøn salat
285,-
Klassisk biksemad - lidt som brændende kærlighed
serveret med rødbeder, cornichoner, spejlæg & kartoffelmos
Parisertoast a la Boheme
Kogt skinke, efterglød, tomat, sennep serveret med pikant skinke salat
Pariserbøf
af hakket oksemørbrad serveret med behørig garniture
235,-
Omelet
med skinke & comté serveret med grøn salat
155,-
Supplement - pris pr. stk.
Fritter eller Béarnaise
60,-
2 stk. petits fours
50,-
Citronsorbet
med ristede pistacienødder & olivenolie
85,-
Isbombe
Flamberet i gammel caribisk rom serveret med chokolade, vanilje is, mango/passionsfrugt coulis & marengs
Kokos parfait
serveret med saltet kokos karamel, mælkechokolade mousse, passionsfrugt, lime & hasselnødder
Bohemes københavnerstang
med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder
160,-
Crepe Suzette
serveret med vaniljeis
3 slags sorbet
135,-
Ostebræt
4 europæiske oste serveret med behørig garniture
175,-
Espresso Martini
Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.
Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort.
Kontakt og online booking
Vi glæder os til at modtage din reservation. Benyt bookinglinket herunder eller ring til os på +45 3393 9844. Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på telefon eller e-mail: info@bistroboheme.dk.
Book bord online
Esplanaden 8, 1263 København K
Rutevejledning på Google Maps
+45 3393 9844
info@bistroboheme.dk
Se fødevarestyrelsens smiley-rapport
Åbningstider restaurant
Mandag - lørdag
11.30 – 01.00
Sidste udskænkning kl. 00.30
Åbningstider køkken
Frokost
11.30 – 15.00
Aften
17.30 – 21.30
Påske 2023.
Vi holder lukket Skærtorsdag 6. april samt 1 og 2. påske dag.
Der tages forbehold for eventuelle ændringer.
Bistro Boheme støtter
© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.