Mandag – lørdag: 11.30 – 24.00
DK / UK
Book bord
Variation af Perle Blanche østers
Friteret med tatarsauce · Passions-/pebercoulis · Peberrodsketchup - "Bloody Mary" · Appelsin Ponzu - “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar
450,-
Østers naturel - Perle Blanche
3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette
175,- / 350,-
3 friterede østers
serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron
175,-
30 gram Rossini Caviar
serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg
850,-
Kryddersild
serveret medpeber-creme fraiche, løg, rugbrød & fedt
115,-
Karrysild
serveret med æggesalat, æble, rødløg, kapers, rugbrød & fedt
Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise
lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico
265,-
Røget laks fra Royal Nyborg
serveret på toast med spinat a la creme
195,-
Oksecarpaccio
serveret med trøffel- & citronmayonnaise, rucola & Efterglød
165,-
Rørt tatar af oksemørbrad
med kapers, cornichoner, skalotteløg, purreløg, persille, cognac & mandelolie serveret med wasabi flødeskum & pommes pailles, hertil hovedsalat vendt i Dijon vinaigrette & ristet rugbrød
285,-
Paté en croûte
Med fasan, confiteret and, foie gras, dådyr & pistache hertil selleri remoulade & asier
Cremet jordskokkesuppe
tilsmagt med trøffelolie, æble & peber bacon
Indbagt trøffelsuppe VGE - 1975
Consommé, noilly prat, trøffel, foie gras, oksespidsbryst, landhane & urter
495,-
Friteret rødspætte
serveret med citron, remoulade & rugbrød
Bohemes fiskefrikadeller
serveret på stuvet spinat & svampe à la crème & råmarineret gulerod
185,-
Confiteret andelår
med rødbeder, æbler & løg, hertil sennepshonning & krydderurter
295,-
Thøstesens spejlæg
serveret på puré af kartofler & trøfler, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, croutoner & revet trøffel
365,-
Frokostbøf af oksemørbrad
serveret med fritter, bearnaise & grøn salat
Klassisk biksemad - lidt som brændende kærlighed
serveret med rødbeder, cornichoner, spejlæg & kartoffelmos
Parisertoast a la Boheme
Kogt skinke, efterglød, tomat, sennep serveret med pikant skinke salat
Pariserbøf
af hakket oksemørbrad serveret med behørig garniture
Omelet
med skinke & comté serveret med grøn salat
155,-
Supplement - pris pr. stk.
Fritter eller Béarnaise
60,-
2 stk. petits fours
50,-
3 slags sorbet
135,-
Citronsorbet
med ristede pistacienødder & olivenolie
85,-
Crepes Suzette
serveret med sorbet
Karamel bagt æble
serveret med calvados is & nøddekurv
160,-
Tahiti vanilje crème brûlée
Bohemes københavnerstang
med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder
Svesker
marineret i 2 år på armagnac serveret med vaniljeis & rå lakrids
150,-
Ostebræt
4 europæiske oste serveret med behørig garniture
175,-
Espresso Martini
135,-
Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.
Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort.
Kontakt og online booking
Vi glæder os til at modtage din reservation. Benyt bookinglinket herunder eller ring til os på +45 3393 9844. Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på telefon eller e-mail: info@bistroboheme.dk.
Book bord online
Esplanaden 8, 1263 København K
Rutevejledning på Google Maps
+45 3393 9844
info@bistroboheme.dk
Åbningstider restaurant
Mandag - lørdag
11.30 – 01.00
Sidste udskænkning kl. 00.30
Åbningstider køkken
Frokost
11.30 – 15.00
Aften
17.30 – 21.30
Bistro Boheme støtter
© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.