Mandag - lørdag: 11.30 - 01.00
DK / UK
Book bord
Dagens højtbelagt
Dagspris
Variation af Perle Blanche østers
Friteret med tatarsauce · Passions-/pebercoulis · Peberrodsketchup - Hindbær eddike · Appelsin Ponzu - “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar
450,-
Østers naturel - Perle Blanche
3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette
175,- / 350,-
3 friterede østers
serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron
175,-
30 gram Rossini Caviar
serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg
750,-
Ribs sild
serveret med smilende æg, rødløg, kapers, krydderfedt & ristet rugbrød
125,-
Karrysild
serveret med æggesalat, æble, rødløg, kapers, krydderfedt & ristet rugbrød
Meget grøn salat
155,-
Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise
lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico
265,-
Salat chevre chaud
serveret med syltede valnødder, nicoise oliven, pocheret pære, crouton & salater
175,-
Røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse
serveret på ristet toast med røræg
195,-
Pocheret dansk sort hummer
serveret med salat af pomelo, bønner & hummer vinaigrette
275,-
Lynstegt tun serveret kold
215,-
med tomat salsa, urte mayo, soya-ingefær boullion & forårsgrønt i tempura
Oksecarpaccio
serveret med trøffel- & citronmayonnaise, rucola & Efterglød ost
165,-
Gammeldags foie gras terrine med andeconfit og pistacie.
serveret med svesker i armagnac og brioche
325,-
Tatar på okse rørt med mandelolie, cognac og grøn tabasco
serveret med avocado, syltede løg og pommes pailles
295,-
Hummer bisque
serveret med, porre, syltet fennikel, crouton og creme double
Indbagt trøffelsuppe VGE - 1975
serveret med consommé, Noilly Prat, trøffel, foie gras, oksespidsbryst, landhane & urter
395,-
Friteret fiskefilet
serveret med rejesalat på toast med citron
Dagens fisk
Dagspris
Bohemes fiskefrikadeller
serveret på stuvet spinat & svampe à la crème & råmarineret gulerod
185,-
Confiteret andelår
med rødbeder, æbler & løg, hertil sennepshonning & krydderurter
Thøstesens spejlæg
serveret på puré af kartofler & trøfler, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, croutoner & revet trøffet
365,-
Klassisk biksemad - lidt som brændende kærlighed
serveret med rødbeder, cornichoner, spejlæg & kartoffelmos
225,-
Pariserbøf
af hakket okse serveret med behørig garniture
Omelet
med skinke & comté serveret med grøn salat
Frokostbøf af oksemørbrad
serveret med fritter, bearnaise & grøn sala
Tilkøb af
Stegt foie gras
eller
trøffel
155,-
Supplement af
Fritter
Béarnaise
60 pr. stk.
285,-
2 stk. petits fours
50,-
3 slags sorbet
135,-
Blodappelsin sorbet
serveret med Campari
125,-
Svesker marineret i 1 år på armagnac
serveret med vaniljeis
145,-
Æbletærte
serveret med kanel is
Tahiti vanilje crème brûlée
serveret med sorbet
160,-
Bohemes københavnerstang
med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder
Crepe Suzette
Comte lagret i 32 måneder
serveret med trøffel honning & revet trøffel
195,-
Ostebræt
4 europæiske oste serveret med behørig garniture
Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.
Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort.
Kontakt og online booking
Vi glæder os til at modtage din reservation.
Benyt bookinglinket herunder eller kontakt os på +45 3393 9844.
Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på mail: info@bistroboheme.dk
Book bord online
Esplanaden 8, 1263 København K
Rutevejledning på Google Maps
+45 3393 9844 (10- 19.30 - Mandag til lørdag)
info@bistroboheme.dk
Åbningstider - restaurant
Mandag - lørdag
11.30 – 01.00
Sidste udskænkning kl. 00.30
Åbningstider - køkken
Frokost
11.30 – 15.00
Aften
17.30 – 21.30
Bistro Boheme støtter
© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.