b-watermark

FROKOST

border_2

Dagens højtbelagt

Dagspris

Variation af Perle Blanche østers

Friteret med tatarsauce · Passions-/pebercoulis · Peberrodsketchup - "Bloody Mary" ·  Appelsin Ponzu - “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar

450,-​

Østers naturel​ - Perle Blanche

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette

175,- / 350,-​

3 friterede østers​

serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron​

175,-​

30 gram Rossini Caviar 

serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg​

850,-​

Kryddersild

serveret medpeber-creme fraiche, løg, rugbrød & fedt

115,-​

Karrysild

serveret med æggesalat, æble, rødløg, kapers, rugbrød & fedt

115,-​

Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise​

lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico

265,-​

Salat chevre chaud

serveret med syltede valnødder, nicoise oliven, pocheret pære, crouton & salater

165,-

​Røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse

​Serveret med peberrodscreme, salater & blodappelsin

195,-

​Rødvins pocheret foie gras terin

​Serveret med syltede figner & brioche

325,-

Oksecarpaccio​

serveret med trøffel- & citronmayonnaise, rucola & Efterglød ost

165,-​

Tartar af oksemørbrad

Rørt med cognac, mandelolie, grøn tabasco & trøffel.

Serveret med salater, pommes pailles, revet parmesan & trøffel.

325,-

Indbagt løgsuppe tilsmagt med sherry

Serveret med løgkompot med timian & confiterede hvidløg

175,-

Gratineret hummer brandade

serveret med salater & grillet brød​

265,-​

Bohemes fiskefrikadeller

serveret på stuvet spinat & svampe à la crème & råmarineret gulerod

185,-​

​Dagens fisk

Dagspris​

Thøstesens spejlæg

serveret på puré af kartofler & trøfler, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, croutoner & revet trøffel

365,-​

Klassisk biksemad - lidt som brændende kærlighed

serveret med rødbeder, cornichoner, spejlæg & kartoffelmos

185,-​

Pariserbøf​

af hakket oksemørbrad serveret med behørig garniture

265,-​

Omelet

med skinke & comté serveret med grøn salat

155,-​

Frokostbøf af oksemørbrad

serveret med fritter, bearnaise & grøn salat

Tilkøb Foies gras eller trøffel - 155,- 

​Supplement - pris pr. stk.

Fritter eller Béarnaise - 60,- 

285,-​

border_2

Dessert

2 stk. petits fours​

50,-​

3 slags sorbet

135,-

Citronsorbet

med ristede pistacienødder & olivenolie

85,-

Pistacieis

Serveret med trøffel, pisacieolie & salt

195,-

Tahiti vanilje crème brûlée​

serveret med sorbet​

160,-​

Bohemes københavnerstang​

med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder

160,-​

Lune Caneles​

Serveret med kanel/rom-rosin is​

155,-

Braiseret ananas i rom​

​Serveret med kokos is, syltet ingefær & karamelliserede nødder

155,-

​Mørk chokolademousse

Med mandarin sorbet, blodappelsin coulis & sesam tuille

155,-

Ostebræt 

4 europæiske oste serveret med behørig garniture

175,-

32 måneders lagret Comte

Serveret med trøffel honning, knækbrød & revet trøffel 

235,-

Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort​.

Kontakt og online booking

Vi glæder os til at modtage din reservation. 

Benyt bookinglinket herunder eller kontakt  os på +45 3393 9844

Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på mail: info@bistroboheme.dk

Åbningstider

Normale åbningstider mandag til lørdag  kl. 11.30 - 24.00 alle dage ud over søndag

Påske 2024 holder vi lukket følgende dage:

Skærtorsdag og langfredag 28 og 29. marts. 1 og 2. påske dage31. marts og 1. april

Åbningstider restaurant

Mandag - lørdag  

​11.30 – 01.00

Sidste udskænkning kl. 00.30

Åbningstider køkken​

Frokost

​11.30 – 15.00

Aften

17.30 – 21.30

Bistro Boheme støtter​

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​