b-watermark

FROKOST

border_2

Variation af Perle Blanche østers

Friteret med tatarsauce · Passions-/pebercoulis · Peberrodsketchup - "Bloody Mary" ·  Appelsin Ponzu - “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar

450,-​

Østers naturel​ - Perle Blanche

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette

175,- / 350,-​

3 friterede østers​

serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron​

175,-​

30 gram Rossini Caviar 

serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg​

850,-​

Kryddersild

serveret medpeber-creme fraiche, løg, rugbrød & fedt

115,-​

Karrysild

serveret med æggesalat, æble, rødløg, kapers, rugbrød & fedt

115,-​

Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise​

lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico

265,-​

Røget laks fra Royal Nyborg

serveret på toast med spinat a la creme

195,-​

Oksecarpaccio​

serveret med trøffel- & citronmayonnaise, rucola & Efterglød

165,-​

Rørt tatar af oksemørbrad

med kapers, cornichoner, skalotteløg, purreløg, persille, cognac & mandelolie
​serveret med wasabi flødeskum & pommes pailles, hertil hovedsalat vendt i Dijon vinaigrette & ristet rugbrød

285,-​

Paté en croûte

Med fasan, confiteret and, foie gras, dådyr & pistache hertil selleri remoulade & asier

195,-​

Cremet jordskokkesuppe

tilsmagt med trøffelolie, æble & peber bacon

175,-​

Indbagt trøffelsuppe VGE - 1975

Consommé, noilly prat, trøffel, foie gras, oksespidsbryst, landhane & urter

495,-​

Friteret rødspætte

serveret med citron, remoulade & rugbrød

195,-​

Bohemes fiskefrikadeller

serveret på stuvet spinat & svampe à la crème & råmarineret gulerod

185,-​

Confiteret andelår

med rødbeder, æbler & løg, hertil sennepshonning & krydderurter

295,-​

Thøstesens spejlæg

serveret på puré af kartofler & trøfler, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, croutoner & revet trøffel

365,-​

Frokostbøf af oksemørbrad

serveret med fritter, bearnaise & grøn salat

285,-​

Klassisk biksemad - lidt som brændende kærlighed

serveret med rødbeder, cornichoner, spejlæg & kartoffelmos

185,-​

Parisertoast a la Boheme 

Kogt skinke, efterglød, tomat, sennep serveret med pikant skinke salat 

185,-​

Pariserbøf​

af hakket oksemørbrad serveret med behørig garniture

265,-​

Omelet

med skinke & comté serveret med grøn salat

155,-​

Supplement - pris pr. stk.

Fritter eller Béarnaise 

60,-​

border_2

Dessert

2 stk. petits fours​

50,-​

3 slags sorbet

135,-

Citronsorbet

med ristede pistacienødder & olivenolie

85,-

Crepes Suzette

serveret med sorbet​

175,-​

Karamel bagt æble

serveret med calvados is & nøddekurv

160,-​

Tahiti vanilje crème brûlée​

serveret med sorbet​

160,-​

Bohemes københavnerstang​

med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder

160,-​

​​Svesker

marineret i 2 år på armagnac serveret med vaniljeis & rå lakrids

150,-

Ostebræt 

4 europæiske oste serveret med behørig garniture

175,-

Espresso Martini​

135,-​

Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort​.

Kontakt og online booking

Vi glæder os til at modtage din reservation. Benyt bookinglinket herunder eller ring til os på +45 3393 9844. Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på telefon eller e-mail: info@bistroboheme.dk.

Åbningstider restaurant

Mandag - lørdag  

​11.30 – 01.00

Sidste udskænkning kl. 00.30

Åbningstider køkken​

Frokost

​11.30 – 15.00

Aften

17.30 – 21.30

Bistro Boheme støtter​

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​