b-watermark

FROKOST

border_2

Dagens højt belagte​

Dagspris​

Dagens fisk

Dagspris​

Variation af Perle Blanche østers

Friteret med tatarsauce · Passions-/pebercoulis · Peberrodsketchup Ærter & champagne · Ponzu “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar

450,-​

Østers naturel​ - Perle Blanche

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrods ketchup & rødvinsvinaigrette

175,- / 350,-​

3 friterede østers​

serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron​

175,-​

30 gram Rossini Black Label Caviar 

serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg

850,-​

Rabarbersild tilsmagt med szechuan-peber

serveret med syltet rabarber, peber-creme fraiche, løg, rugbrød & fedt

115,-​

Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise​

lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico​

265,-​

Laksemaden

Dansk røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse på brioche hertil laksemousse med rejer & rucola serveret med citron-peber coulis

195,-​

Marinerede hvide asparges

med nye porrer, pærer, mandler & sauce gribiche

175,-​

Hvide asparges 

serveret med sauce hollandaise & citron-marinerede rejer

175,-​

Oksecarpaccio​

serveret med trøffel- & citronmayonnaise, revet Efterglød & rucola​

165,-​

Løvemad​

​Oksemørbrad rørt med cognac, mandelolie, grøn tabasco, hertil avocadocrème, stenbiderrogn & salat vendt i dijonnaise

270,-​

Gammeldags terrine af foie gras med andeconfit & pistacienødder​

serveret med madeira/andesky & haricot verts vendt med dijonvinaigrette & syltede agurker​​

275,-​

Aspargessuppe

serveret med rejer, ærter, crème double & croutoner

175,-​

Bohemes fiskefrikadeller

serveret på stuvet spinat & svampe à la crème & råmarineret gulerod

185,-​

Frokostbøf af oksemørbrad

serveret med fritter, bearnaise & grøn salat

285,-​

Klassisk biksemad - lidt som brændende kærlighed

serveret med rødbeder, cornichoner, spejlæg & kartoffelmos

185,-​

Parisertoast a la Boheme 

Kogt skinke, efterglød, tomat, sennep serveret med pikant skinke salat 

185,-​

Pariserbøf​

af hakket oksemørbrad serveret med behørig garniture​

235,-​

Omelet

med skinke & comté serveret med grøn salat

155,-​

Supplement - pris pr. stk.

Fritter eller Béarnaise 

60,-​

border_2

Dessert

2 stk. petits fours​

50,-​

Citronsorbet​

med ristede pistacienødder & olivenolie​

85,-​

Isbombe

Flamberet i gammel caribisk rom serveret med chokolade, vanilje is, mango/passionsfrugt coulis & marengs

175,-​

Kokos parfait

serveret med saltet kokos karamel, mælkechokolade mousse, passionsfrugt, lime & hasselnødder 

165,-​

Bohemes københavnerstang​

med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder​

160,-​

Crepe Suzette

175,-​

serveret med vaniljeis

3 slags sorbet​

135,-​

Ostebræt 

4 europæiske oste serveret med behørig garniture

175,-

Espresso Martini​

135,-​

Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort​.

Kontakt og online booking

Vi glæder os til at modtage din reservation. Benyt bookinglinket herunder eller ring til os på +45 3393 9844. Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på telefon eller e-mail: info@bistroboheme.dk.

Åbningstider restaurant

Mandag - lørdag  

​11.30 – 01.00

Sidste udskænkning kl. 00.30

Åbningstider køkken​

Frokost

​11.30 – 15.00

Aften

17.30 – 21.30

Påske 2023. 

Vi holder lukket Skærtorsdag 6. april samt 1 og 2. påske dag. 

Der tages forbehold for eventuelle ændringer.

Bistro Boheme støtter​

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​