b-watermark

FROKOST

border_2

Dagens højt belagte​

Dags-pris​

30 gram Rossini Black Label Caviar

serveret med kefir-fermenteret fløde, vagtelæg, brioche & rødløg

700,-​

Variation af Perle Blanche østers​

Friteret med tatarsauce - Passions/peber coulis, Bloody Mary - Ponzu, “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Black Label Caviar - Peberrods ketchup

400,-​

Østers naturel​ - Perle Blanche

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med Peberrods ketchup & rødvinsvinaigrette

150,- / 300,-​

3 friterede østers​

serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron​

175,-​

Kryddersild

Serveret med kartoffel kompot med bacon, smilende æg, løg & ristet rugbrød

115,-​

Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise​

lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico​

265,-​

Dansk røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse

serveret med pære, vinaigrette med kakaofrugt juice & kapers

195,-​

Porrer i vinaigrette

Porrer i vinaigrette serveret med vagtelæg, æble, crouton & fransk dressing

145,-​

Kalvesylte

Kalvesylte serveret med selleri/peberrods ”remoulade”

165,-​

Oksecarpaccio​

serveret med trøffel- & citronmayonnaise, revet Havgus & rucola​

165,-​

Boheme tartar

Oksemørbrad rørt med cognac, mandelolie, grøn tabasco serveret med wasabi flødeskum & hovedsalat vendt i dijonnaise

250,-​

Cremet jordskokkesuppe

tilsmagt med trøffelolie, æble & peber bacon

165,-​

Friteret fiskefilet

Friteret fiskefilet serveret med reje salat på toast

195,-​

Bohemes fiskefrikadeller​

serveret på stuvet spinat & svampe à la crème & råmarineret gulerod

185,-​

Frokost bøf​

af oksemørbrad serveret med fritter, bearnaise & grøn salat​

285,-​

Thøstesens spejlæg

serveret på puré af kartofler & trøfler, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, croutoner & revet trøffel

325,-​

Klassiske biksemad​

lidt som brændende kærlighed, serveret med rødbeder, cornichoner, spejlæg & kartoffelmos​

185,-​

Pariserbøf​

af hakket oksemørbrad serveret med behørig garniture​

235,-​

Omelet

med skinke & comté serveret med grøn salat

155,-​

Supplement af: Fritter eller Béarnaise 

60,-​

border_2

Dessert

2 stk. petits fours​

50,-​

Citronsorbet​

med ristede pistacienødder & olivenolie​

75,-​

Tahiti vanilje crème brûlée​

serveret med sorbet​

155,-​

Svesker med vaniljeis

Svesker marineret i 1 år på armagnac serveret med vaniljeis

155,-​

Mørk chokolademousse

serveret med sorbet på kakaofrugt toppet med mokka knas

155,-​

Bohemes københavnerstang​

med vaniljeis, ananassorbet, ananas i rom & ristede hasselnødder​

155,-​

3 slags sorbet​

125,-​

Ostebræt 

4 europæiske oste serveret med behørig garniture

155,-

Espresso Martini​

135,-​

Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort​.

Kontakt og online booking

Vi glæder os til at modtage din reservation. Benyt bookinglinket herunder eller ring til os på +45 3393 9844. Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på telefon eller e-mail: info@bistroboheme.dk.

Åbningstider restaurant

Mandag - lørdag

​11.30 – 01.00

Sidste udskænkning kl. 00.30

Åbningstider køkken​

Frokost

​11.30 – 15.00

Aften

17.30 – 21.30

Søndag og helligdage – holder vi lukket

Der tages forbehold for eventuelle ændringer.

Bistro Boheme støtter​

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​