next (1)
next
b-watermark

FROKOST

border_2

Dagens højtbelagt

Dagspris

Dagens sild

serveret med rugbrød & krydderfedt

125,-​

Variation af Perle Blanche østers

Friteret med tatarsauce · Passions-/pebercoulis · Peberrodsketchup - Hindbær eddike ·  Appelsin Ponzu - “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar

450,-​

Østers naturel​ - Perle Blanche

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette

175,- / 350,-​

3 friterede østers​

serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron​

175,-​

30 gram Rossini Caviar 

serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, rødløg & brioche

750,-​

Cantaloup melon

serveret med hasselnød vinaigrette, hasselnødder fra Piemonte & Black Label Rossini caviar

295,-​

Meget grøn salat

155,-​

Salat chevre chaud

serveret med syltede valnødder, nicoise oliven, pocheret pære, crouton & salater

175,-

Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise​

lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico

265,-​

Oksecarpaccio​

serveret med trøffel- & citronmayonnaise, rucola & Efterglød ost

165,-​

Foie gras terrine

serveret med umodne sorte valnødder, æble & endive

295,-​

Spicy tatar af oksemørbrad a la ”Bloody Mary” 

serveret med mandel olie, vodka, æggeblomme hertil grøn salat

295,-​

Hummersalat med dansk sort hummer

serveret med pink grape coulis & marinerede salater

295,-​

Hummerbisque

serveret med porrer, creme double, purløg & croutons

175,-​​

Stegte kammuslinger i butterdejs vol au vent

serveret med frikasse af kantareller, porre & souffle boller i cremet pighvar sauce 

295,-​

Bohemes fiskefrikadeller

serveret på stuvet spinat & svampe à la crème & råmarineret gulerod

185,-​

Klassisk biksemad - lidt som brændende kærlighed

serveret med rødbeder, cornichoner, spejlæg & kartoffelmos

225,-​

Omelet

med skinke & comté serveret med grøn salat

155,-​

Pariserbøf​

af hakket okse serveret med behørig garniture

285,-​

Frokostbøf af oksemørbrad

serveret med fritter, bearnaise & grøn salat

325,-​

​Tilkøb af

Stegt foie gras

155,-

Supplement af

Fritter

eller

Béarnaise

60 pr. stk. 

border_2

Dessert

2 stk. petits fours​

50,-​

3 slags sorbet

135,-

Vanilje crème brûlée

160,-

serveret med sorbet

Henkogte blommer

serveret med lakrids is, brændt hvid chokolade med & luftig citroncreme

155,-

Mørk chokolademousse

155,-

serveret med brombær sorbet, karamel tuille & mokka knas

Sorbet af cantaloup melon

med 12 år gammel balsamico

95,-​

Ostebræt 

4 europæiske oste serveret med behørig garniture

175,-

Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort​.

Kontakt og online booking

Vi glæder os til at modtage din reservation. 

Benyt bookinglinket herunder eller kontakt  os på +45 3393 9844

Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på mail: info@bistroboheme.dk

Esplanaden 8, ​1263 København K

Rutevejledning på Google Maps

+45 3393 9844 (10- 19.30 - Mandag til lørdag)

info@bistroboheme.dk

Åbningstider -2025​

Mandag - lørdag

  

Søndag

​11.30 – 01.00

Lukket​

Åbningstider - køkken​

Frokost

​11.30 – 15.00

Aften

17.30 – 21.30

Bistro Boheme støtter​

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​