Bistro Boheme
Klassisk fransk frokost
-
Dagens højtbelagt Dagspris
-
Karrysild 125,-
serveret med æggesalat, æble, rødløg, kapers, rugbrød & fedt
-
Lun stegt sild 125,-
serveret med rødløg, kapers, rugbrød & fedt
-
Variation af Perle Blanche østers 450,-
Friteret med tatarsauce · Passions-/pebercoulis · Peberrodsketchup - Hindbær eddike · Appelsin Ponzu - “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar
-
Østers naturel - Perle Blanche 175,- / 350,-
3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette
-
3 friterede østers 175,-
serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron
-
30 gram Rossini Caviar 750,-
serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg
-
Meget grøn salat 155,-
-
Salade chèvre chau 175,-
serveret med syltede valnødder, nicoise oliven, pocheret pære, crouton & salater
-
Røget laks fra Royal Nyborg Smokehouse 295,-
serveret med kartoffelpuré, fermenteret kefirfløde, purløg, rødløg & Rossini Caviar
-
Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise 265,-
lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico
-
"Homage a Eric Ripert" 295,-
tun carpaccio & foie gras serveret med grillet brioche brød & purløg
-
Oksecarpaccio 165,-
serveret med trøffel-citronmayonnaise, rucola & Efterglød ost
-
Sylte 145,-
serveret med julesennep, syltede rødbeder, rugbrød & krydderfedt
-
Spicy tatar af oksemørbrad a la ”Bloody Mary” 295,-
serveret med mandel olie, vodka, æggeblomme hertil grøn salat
-
Hummersalat 350,-
serveret med vaniljesyltede græskar & kerner, pink grape coulis & marinerede salater
-
Hummerbisque 175,-
serveret med porre, creme double, purløg & croutons
-
Friteret fiskefilet 215,-
serveret med rejesalat på toast
-
Bohemes fiskefrikadeller 185,-
serveret på stuvet spinat & svampe à la crème & råmarineret gulerod
-
Indbagt trøffelsuppe VGE - 1975 495,-
consommé, Noilly Prat, trøffel, foie gras, oksespidsbryst, landhane & urter
-
Thøstesens spejlæg 365,-
serveret på puré af kartoffel & trøffel, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, croutoner & revet trøffel
-
Confiteret andelår 295,-
serveret med figen-rødkål, kartoffelpuré & krydret andesauce
-
Klassisk biksemad 225,-
lidt som brændende kærlighed serveret med rødbeder, cornichoner, spejlæg & kartoffelmos
-
Omelet med skinke & Comté 155,-
serveret med grøn salat
-
Pariserbøf af hakket okse 285,-
serveret med behørig garniture
-
Frokostbøf af oksemørbrad 325,-
serveret med fritter, béarnaise & grøn salat
-
Tilkøb 155,-
Stegt foie gras eller revet trøffel
-
Supplement 60-
Fritter eller béarnaise
Dessert
-
2 stk. petits fours 50,-
-
3 slags sorbet 135,-
-
Vanilje crème brûlée 160,-
serveret med sorbet
-
Hasselnøddeis 175,-
serveret med romkaramel & trøffel
-
Svesker marineret i 1 år i armagnac 155,-
serveret med vaniljeis
-
Crêpes Suzette 165,-
med vaniljeis
-
Chokolade-karamel tærte 165,-
serveret med vaniljepocheret pære & kanelis
-
Comté & trøffelcomté lagret i 32 mdr. 175,-
serveret med trøffelhonning, nøddeknækbrød & revet trøffel
-
Udvalg af 4 europæiske oste 175,-
serveret med behørig garniture
-
Blåskimmelost, revet comté lagret i 32 mdr. 165,-
100% chokolade, hasselnødder fra Piemonte & syltede blommer
Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.
Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort.