Bistro Boheme
Klassisk fransk frokost
-
Dagens højtbelagt Dagspris
-
Dagens sild 125,-
serveret med rugbrød & krydderfedt
-
Variation af Perle Blanche østers 450,-
Friteret med tatarsauce · Passions-/pebercoulis · Peberrodsketchup - Hindbær eddike · Appelsin Ponzu - “Verdens bedste” med mandelolie & Rossini Caviar
-
Østers naturel - Perle Blanche 175,- / 350,-
3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette
-
3 friterede østers 175,-
serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron
-
30 gram Rossini Caviar 750,-
serveret med pisket citron creme fraiche, vagtelæg, brioche & rødløg
-
Cantaloup melon 295,-
serveret med hasselnød vinaigrette, hasselnødder fra Piemonte & Black Label Rossini caviar
-
Meget grøn salat 155,-
-
Salade chèvre chau 175,-
serveret med syltede valnødder, nicoise oliven, pocheret pære, crouton & salater
-
Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise 265,-
lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico
-
Oksecarpaccio 165,-
serveret med trøffel-citronmayonnaise, rucola & Efterglød ost
-
Foie gras terrine 295,-
serveret med umodne sorte valnødder, æble & endive
-
Spicy tatar af oksemørbrad a la ”Bloody Mary” 295,-
serveret med mandel olie, vodka, æggeblomme hertil grøn salat
-
Hummer salat 295,-
med dansk sort hummer serveret med pink grape coulis & marinerede salater
-
Hummerbisque 175,-
serveret med porre, creme double, purløg & croutons
-
Stegte kammuslinger i butterdejs vol au vent 295,-
serveret med frikasse af kantareller, porre & souffle boller i cremet pighvar sauce
-
Bohemes fiskefrikadeller 185,-
serveret på stuvet spinat & svampe à la crème & råmarineret gulerod
-
Klassisk biksemad 225,-
lidt som brændende kærlighed serveret med rødbeder, cornichoner, spejlæg & kartoffelmos
-
Omelet med skinke & Comté 155,-
serveret med grøn salat
-
Pariserbøf af hakket okse 285,-
serveret med behørig garniture
-
Frokostbøf af oksemørbrad 325,-
serveret med fritter, béarnaise & grøn salat
-
Tilkøb 155,-
Stegt foie gras
-
Supplement 60-
Fritter eller béarnaise
Dessert
-
2 stk. petits fours 50,-
-
3 slags sorbet 135,-
-
Vanilje crème brûlée 160,-
serveret med sorbet
-
Henkogte blommer 155,-
serveret med lakrids is, brændt hvid chokolade med & luftig citroncreme
-
Mørk chokolademousse 155,-
serveret med brombær sorbet, karamel tuille & mokka knas
-
Sorbet af cantaloup melon 95,-
melon med 12 år gammel balsamico
-
Ostebræt 175,-
4 europæiske oste serveret med behørig garniture
Information om indhold af allergener & ingredienser kan fås ved at kontakte restaurantens personale.
Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort.