b-watermark

MENU

border_2

Dagens højt belagte – dagspris​

30 gram Rossini Black Label Caviar serveret med kefir fermenteret fløde, vagtelæg, brioche & rødløg​

​600

Variation af Perle Blanche østers

Friteret med tatarsauce. Passions/peber coulis. Blodgrape/peanutolie. Ponzu,
“Verdens bedste” med Rossini Black Label Caviar. Mandel olie & Bohemes hot sauce

​400

Østers naturel

Perle Blanche 3 eller 6 stk. serveret au naturelles med Bohemes hot sauce & rødvinsvinaigrette

100/200

3 friterede østers serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron

150

Rød kryddersild serveret med peberrodscreme, jordskokker, syltede rødløg, kapers & krydderurtesalat

105

Karrysild serveret på æblecarpaccio, hertil æggesalat, kapers & rødløg

115

Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise, lagt med avocadocrème & syltede tomater,
serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico

255

Rimmet laks med kefir fermenteret fløde, rå agurk, syltet citron, wasabi olie & Rossini Black Label Caviar

295

Carpaccio af kammusling serveret med Rossini Gold Selection Caviar, æble, rå jordskokker & beurre blanc tilsmagt med æble

250

Porrer i vinaigrette serveret med vagtelæg, æble, crouton & fransk dressing

145

Oksecarpaccio serveret med trøffel- & citronmayonnaise, revet Havgus & rucola

155

Løvemad

Oksemørbrad rørt med cognac, mandel olie, grøn tabasco hertil avocado creme & Rossini Black Label Caviar

260

Foie gras terrine med trøffel, abrikospuré, nøddeguf & brioche

250

Pighvar bisque serveret blomkål, porrer, fiskesouffle boller & creme double

155

Bohemes fiskefrikadeller serveret på stuvet spinat & svampe à la crème & rå marineret gulerod

175

Tempurafriteret jomfruhummer på brioche serveret med sauteret spinat & hummer mayonnaise

225

Contact and online booking

We look forward to receiving your reservation. Use the booking link below or call us on +45 3393 9844.

If you have any changes or questions about your booking, you can also contact us by phone or e-mail: info@bistroboheme.dk.

Opening hours

​Monday - Saturday

Kitchen: Lunch

​11.30 – 24.00

Sunday & public holidays

Closed

Kitchen: 11.30 - 15.00 / 17.30 - 21.30

We reserve the right to make any changes.

Bistro Boheme supports

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​