Monday – Saturday: 11.30 – 24.00
DK / UK
Book bord
Dagens højt belagte – dagspris
30 gram Rossini Black Label Caviar serveret med kefir fermenteret fløde, vagtelæg, brioche & rødløg
600
Variation af Perle Blanche østers
Friteret med tatarsauce. Passions/peber coulis. Blodgrape/peanutolie. Ponzu, “Verdens bedste” med Rossini Black Label Caviar. Mandel olie & Bohemes hot sauce
400
Østers naturel
Perle Blanche 3 eller 6 stk. serveret au naturelles med Bohemes hot sauce & rødvinsvinaigrette
100/200
3 friterede østers serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron
150
Rød kryddersild serveret med peberrodscreme, jordskokker, syltede rødløg, kapers & krydderurtesalat
105
Karrysild serveret på æblecarpaccio, hertil æggesalat, kapers & rødløg
115
Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise, lagt med avocadocrème & syltede tomater, serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico
255
Rimmet laks med kefir fermenteret fløde, rå agurk, syltet citron, wasabi olie & Rossini Black Label Caviar
295
Carpaccio af kammusling serveret med Rossini Gold Selection Caviar, æble, rå jordskokker & beurre blanc tilsmagt med æble
250
Porrer i vinaigrette serveret med vagtelæg, æble, crouton & fransk dressing
145
Oksecarpaccio serveret med trøffel- & citronmayonnaise, revet Havgus & rucola
155
Løvemad
Oksemørbrad rørt med cognac, mandel olie, grøn tabasco hertil avocado creme & Rossini Black Label Caviar
260
Foie gras terrine med trøffel, abrikospuré, nøddeguf & brioche
Pighvar bisque serveret blomkål, porrer, fiskesouffle boller & creme double
Bohemes fiskefrikadeller serveret på stuvet spinat & svampe à la crème & rå marineret gulerod
175
Tempurafriteret jomfruhummer på brioche serveret med sauteret spinat & hummer mayonnaise
225
Contact and online booking
We look forward to receiving your reservation. Use the booking link below or call us on +45 3393 9844.
If you have any changes or questions about your booking, you can also contact us by phone or e-mail: info@bistroboheme.dk.
Book table online
Esplanaden 8, 1263 København K
Find us on Google Maps
+45 3393 9844
info@bistroboheme.dk
The Danish Ministry of Food insepction rapport
Opening hours
Monday - Saturday
Kitchen: Lunch
11.30 – 24.00
Sunday & public holidays
Closed
Kitchen: 11.30 - 15.00 / 17.30 - 21.30
We reserve the right to make any changes.
Bistro Boheme supports
© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.