Bistro Boheme

Julemenuer 2025

Serveres fra 20. november

Menu 1:

Krabbe rørt med dild/lime -mayonnaise, lagt med avokado creme & syltede tomater, kapers, karse, grape & agurk i hvid balsamico.

Cremet jordskokkesuppe tilsmagt med trøffelolie, æble & peber bacon.

Skiver af oksemørbrad serveret med haricot vertes, trøffel puré, rødvinssauce & bearnaise.

Chokolade ganache på praline bund, hertil sorbet & syltede bær.

4-retters menu kr. 1245,-
3 retter med suppe kr. 995,-
3 retter med krabbe kr. 1125,-    

Menu 2: Den Franske Jul

Cremet jordskokkesuppe tilsmagt med trøffelolie, æble & peber bacon.

Gammeldags foie gras terrine med andeconfit og pistacie serveret med svesker i armagnac og brioche.

Andeconfit med rødbeder, æbler & løg, hertil sennepshonning & krydderurter.

3 slags oste med behørigt garniture.

Svesker marineret i 1 år på armagnac serveret med vaniljeis.

Menu kr. 1075,-

Menu 3: Jule Extravaganza

Krabbe serveret med avocado creme.

Røget laks fra serveret med kartoffelpuré, fermenteret kefirfløde, purløg, rødløg & Rossini Caviar.

Skiver af oksemørbrad serveret med bourgogne sauce, trøffel puré.

Comté serveret med knækbrød, trøffelhonning & friskrevet trøffel.

Hvid chokolademousse med lakrids karamel & blodappelsin sorbet.

Menu kr. 1.645,-

General information

Vores julemenuer samt drikke skal være forudbestilt senest 14 dage for inden.

Vær opmærksom på der vælges samme menu til hele selskabet, men vi tager højde for allergier og lignende. Gældende fra 8 personer og op efter. Antal skal være bekræfte senest 72 timer forinden og der afregnes herefter

 

Med venlig hilsen
Bistro Boheme