Online booking

Bistro Boheme er én af de helt store succeser på den københavnske restaurantscene. Restauranten er et pusterum, hvor man føler sig hensat til et lille stykke Frankrig i Danmark.

Velkommen til Bistro Boheme

b-watermark

​Fransk Bistro med gastronomi i særklasse

border_2

Har du lyst til en ægte fransk spiseoplevelse?

Der er noget magisk ved en autentisk fransk bistro. Et sted, hvor madlavning er en kunst, og hvor hver enkelt ret er et mesterværk af smag og præsentation.

Bistro Boheme er mere end bare en restaurant; det er en kulinarisk rejse, der inviterer dig til at opdage det bedste af fransk gastronomi kombineret med dansk gæstfrihed.

Vi er beliggende i København K, men uanset om du kommer fra Østerbro, Vesterbro eller et andet sted i Danmark, så er du meget velkommen hos os.

Vores køkken har åbent for à la carte mandag til lørdag mellem 17.30 og 21.00, mens vi holder åbent for frokostgæster mandag til lørdag mellem 11.30 og 15.00.

Manden bag

​Per Thøstesen er dynamoen i dette maskineri. Han er manden der tiltrækker de rigtige medarbejdere og holder på dem i årevis, hvilket ligeledes er usædvanligt i branchen.

I bogen om Bistro Boheme som udkom i 2013, kan du læse hele historien om hvordan drengen, Per Thøstesen, besluttede sig for at blive kok. Hvordan han målbevidst gik efter at blive ansat på tidens mest berømte restaurant, nemlig hos Paul Bocuse i Frankrig.

En autentisk fransk bistro-oplevelse, du ikke vil gå glip af

Vores gæster beskriver os ofte som et friskt pust på den lokale restaurant scene, et lille stykke Frankrig midt i Danmark. Vi er stolte af at opretholde traditionen for "god gammeldags fransk gastronomi". Det handler ikke om flygtige madtrends eller tilbyde gourmetmad til en discountpris. I stedet er vi dedikeret til at give vores gæster en førsteklasses smagsoplevelse, suppleret med god service og en festlig atmosfære, når de besøger vores restaurant.

Hos os er alle er velkomne, hvilket afspejles i alle aspekter af dit besøg. Fra det øjeblik du træder ind ad døren, bliver du mødt af den behagelige atmosfære, der er skabt af vores tilfredse gæster og dygtige personale.​

Book bord på vores restaurant her 

Klar til at begive dig ud på en fristende rejse i fransk gastronomi? Hvis ja, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du er ligeledes meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores menu, allergener eller lignende.

Vi ser frem til at byde dig på frokost eller aftensmad hos vores franske bistro og hjælpe dig med at skabe uforglemmelige minder.

Du kan booke bord her.

Kontakt og online booking

Vi glæder os til at modtage din reservation. Benyt bookinglinket herunder eller ring til os på +45 3393 9844. Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på telefon eller e-mail: info@bistroboheme.dk.

Åbningstider restaurant

Mandag - lørdag  

​11.30 – 01.00

Sidste udskænkning kl. 00.30

Åbningstider køkken​

Frokost

​11.30 – 15.00

Aften

17.30 – 21.30

Bistro Boheme støtter​

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​