Selskabsmenuer 2021

Menu I

Årstidens suppe a la Bistro Boheme

 Helstegt poussin serveret med sommer grønt, hønsesky & danske kartofler

Opera kage serveret med karamel, kaffe, chokolade ganache & mørk chokolade sorbet


Menu kr. 595,- pr. person

Menu II

Røget laks fra Daniel Letz serveret med avocado, ingefær & soya/mandel vinaigrette

Oksecarpaccio serveret med trøffel-citron mayonnaise, revet Havgus & rucola

Kalve serveret med årstidens grønt, estragon blanquette & kartofler

Vacharin serveret med lakrids parfait & hindbær sorbet, sprød marengs & friske hindbær


Menu kr. 795,- pr. person

Menu III

Krabbe rørt med dild/lime -mayonnaise, lagt med avokado creme & syltede tomater, kapers,

karse, grape & agurk i hvid balsamico

Terrine af foie gras pocheret i sauternes serveret med trøffel gele hertil pastis marinerede figner

Skiver af oksemørbrad serveret med haricot vertes, trøffel puré, rødvinssauce & bearnaise

- toppet med stegt foie gras + kr. 125,-


Rabarbertærte serveret med rabarbermousse & pistacie is

Menu kr. 895,- pr. person

 

Vi assisterer gerne med vine til menuerne.

Special menuer som vegetarer og særlige allergier så skal de aftales på forhånd.

Menuerne er for grupper på 10 personer eller derover og der vælges samme menu til hele selskabet.