Selskabsmenuer 2019

Menu I

Cremet jordskokkesuppe tilsmagt med trøffelolie, æble & peber bacon

Bryst af landhane på frikasse af årstidens grønt hertil kartofler & krydderurter

Chokolade ganache serveret med sorbet & syltet bær

Menu kr. 595,- pr. person


Menu II

Daniel Letz røget laks serveret med avocado, soja, mandler, syltet ingefær & karry


Oksecarpaccio serveret med trøffel-citron mayonnaise, revet Havgus & rucola


Kalvefilet serveret med årstidens grønt, estragon blanquette & kartofler


Hvid chokolademousse med karamel tilsmagt lakrids, chokoladekrymmel & sorbet på blodappelsin


Menu kr. 755,- pr. person

Menu III

Krabbe rørt med dild/lime -mayonnaise, lagt med avokado creme & syltede tomater, kapers,

karse, grape & agurk i hvid balsamico


Carpaccio af kammusling serveret med Rossini Gold Kaviar, æble,

rå jordskokker & æble beurre blanc


Skiver af oksemørbrad serveret med haricot vertes, trøffel puré, rødvins sauce & bearnaise

- toppet med stegt foie gras + kr. 125,-


Bohemes københavner stang

ananassorbet & vanilje is, tern af ananas & ristede hasselnødder


Menu kr. 795,- pr. person

 

Vi assisterer gerne med vine til menuerne.

Menuerne er for grupper på 10 personer eller derover og der vælges samme menu til hele selskabet.