Menu I
Årstidens suppe
Bryst af landhane på frikasse af årstidens grønt hertil kartofler & krydderurter
Chokolade ganache serveret med sorbet & syltet bær
Menu kr. 595,- pr. person
Menu II
Røget laks fra Daniel Letz serveret med avocado, ingefær & soya/mandel vinaigrette
Oksecarpaccio serveret med trøffel-citron mayonnaise, revet Havgus & rucola
Kalvefilet serveret med årstidens grønt, estragon blanquette & kartofler
Bær tærte serveret med hvid chokolade & citron creme
Menu kr. 785,- pr. person
Menu III
Krabbe rørt med dild/lime -mayonnaise, lagt med avokado creme & syltede tomater, kapers,
karse, grape & agurk i hvid balsamico
Gammeldags terrine af foie gras med andeconfit & pistacienødder tilsmagt med calvados hertil
svesker marineret i 1 år i armagnac
Skiver af oksemørbrad serveret med haricot vertes, trøffel puré, rødvinssauce & bearnaise
- toppet med stegt foie gras + kr. 125,-
Bohemes københavner stang
ananassorbet & vanilje is, tern af ananas & ristede hasselnødder
Menu kr. 825,- pr. person
Menuerne er for grupper fra 10 personer og samme menu til hele selskabet.