Selskabsmenuer 2020

Menu I

Årstidens suppe 

Bryst af landhane på frikasse af årstidens grønt hertil kartofler & krydderurter

Chokolade ganache serveret med sorbet & syltet bær

Menu kr. 595,- pr. person


Menu II

Røget laks fra Daniel Letz serveret med avocado, ingefær & soya/mandel vinaigrette

Oksecarpaccio serveret med trøffel-citron mayonnaise, revet Havgus & rucola


Kalvefilet serveret med årstidens grønt, estragon blanquette & kartofler


Bær tærte serveret med hvid chokolade & citron creme
Menu kr. 785,- pr. person

Menu III

Krabbe rørt med dild/lime -mayonnaise, lagt med avokado creme & syltede tomater, kapers,

karse, grape & agurk i hvid balsamico


Gammeldags terrine af foie gras med andeconfit & pistacienødder tilsmagt med calvados hertil

svesker marineret i 1 år i armagnac


Skiver af oksemørbrad serveret med haricot vertes, trøffel puré, rødvinssauce & bearnaise

- toppet med stegt foie gras + kr. 125,-


Bohemes københavner stang

ananassorbet & vanilje is, tern af ananas & ristede hasselnødder


Menu kr. 825,- pr. person


Menuerne er for grupper på 10 personer eller derover og der vælges samme menu til hele selskabet.