Selskabsmenuer 2021

Gruppe menuer 2021

(Gælder frem til og med onsdag 17. november) 

JULEMENUER – er listet nedenunder gruppe menuerne 

Menu I

Årstidens suppe a la Bistro Boheme

Helstegt poussin serveret med sommer grønt, hønsesky & danske kartofler

Svesker marineret i 1 år på armagnac serveret med vaniljeis

Menu kr. 595,- pr. person

Menu II

Røget laks fra Daniel Letz serveret med avocado, ingefær & soya/mandel vinaigrette

Oksecarpaccio serveret med trøffel-citron mayonnaise, revet Havgus & rucola

 Kalveculotte serveret med årstidens grønt, estragon blanquette & kartofler

Bohemes københavnerstang med vaniljeis, tern af ananas & ristede hasselnødder

Menu kr. 795,- pr. person

 

Menu III

Krabbe rørt med dild/lime -mayonnaise, lagt med avokado creme & syltede tomater, kapers,
karse, grape & agurk i hvid balsamico

Terrine af foie gras pocheret i sauternes serveret med trøffel gele hertil pastis marinerede figner

Skiver af oksemørbrad serveret med haricot vertes, trøffel puré, rødvinssauce & bearnaise

– toppet med stegt foie gras + kr. 125,-

Chokolade ganache på praline bund, hertil sorbet & syltede bær

Menu kr. 895,- pr. person

 

 

JULE MENUER

gælder fra torsdag 18. november – fra 8 personer og opefter

Menu I

Krabbe rørt med dild/lime -mayonnaise, lagt med avokado creme & syltede tomater, kapers,

karse, grape & agurk i hvid balsamico

Cremet jordskokkesuppe tilsmagt med trøffelolie, æble & peber bacon

Skiver af oksemørbrad serveret med haricot vertes, trøffel puré, rødvinssauce & bearnaise

Chokolade ganache på praline bund, hertil sorbet & syltede bær

 4-retters menu kr. 875,-
3 retter med suppe kr. 675,-
3 retter med krabbe kr. 755,-

 

Menu II – “Den Franske Jul”

Jordskokkesuppe tilsmagt med trøffelolie, æble & peber bacon

Terrine af foie gras med andeconfit & pistacienødder tilsmagt med calvados hertil
svesker marineret i 1 år i armagnac

Andeconfit med rødbeder, æbler & løg, hertil sennepshonning & krydderurter

3 slags oste med behørigt garniture

Svesker marineret i 1 år på armagnac serveret med vaniljeis

Menu kr. 775,-

 

Menu III – ”Jule Extravaganza”

Krabbe serveret med avocado creme

Røget laks fra Daniel Letz på brioche med lakse mousse, ørredrogn & agurk

Skiver af oksemørbrad serveret med bourgogne sauce, trøffel puré toppet med frisk revet trøffel

Comté serveret med knækbrød, trøffelhonning & friskrevet trøffel

Svesker marineret i 1 år på armagnac serveret med vaniljeis

Menu kr. 1.195, –