NYTÅRS AFTEN 2018

MENU

Rossini Gold Selection Caviar, tomat consommé & peberrod

 

Indbagt kammusling serveret med urter julienne, blomkålspuré & Noilly Prat sauce

 

Bohemes brioche – Bagt med foie gras, trøffel, abrikos & madeira sauce

 

Cotes de Boeuf serveret med trøffel pure, perleløg & skorzonerrødder

hertil sauce bordelaise & bearnaise

 

Perñilles nytårs piña colada

 

Menu kr. 1350,-

Tilkøb

Comte lagret i 36 måneder serveret med trøffel honning og friskrevet trøffel

Kr. 150,-

Kan også tilkøbes på dagen.

Venligst oplys om allergier/allergener

Vinmenu kan tilkøbes men kan også bestilles på dagen.

Menuen skal forudbestilles og afregnes senest onsdag 14. december kl. 15.00

Dørene er åbne fra 18.00 – 20.00

Med venlig hilsen

Bistro Boheme