Selskabsmenuer

Menu I

Aspargessuppe serveret med kylling souffle boller, snitter af grønne & hvide asparges,

rosmarin croutoner & purløg

Skiver af kalveculotte på årstidens grønt hertil estragon sauce & kartofler

Lun rabarber crumble serveret med vanilje is

Menu kr. 595,- pr. person

Menu II

Krabbe rørt med dild/lime -mayonnaise, lagt med guacamole & syltede tomater, kapers,

karse, grape & agurk i hvid balsamico

Carpaccio af kammusling serveret med Rossini Gold Kaviar, æble,

rå jordskokker & æble beurre blanc

Kalvefilet serveret med årstidens grønt, estragon blanquette & kartofler

Hvid chokolade mousse med karamel tilsmagt lakrids,

chokolade krummel & sorbet på blod appelsin

Menu kr. 755,- pr. person

Menu III

Letsaltet laksetatar serveret med citron & krydderurte mayonnaise, agurk, vagtelæg,

skalotteløg & rugbrøds chips

Foie Gras terrine a la Bistro Boheme

Skiver af oksemørbrad serveret med haricot vertes, trøffel puré, rødvins sauce & bearnaise

- toppet med stegt foie gras eller frisk trøffel + kr. 85,-

Bohemes københavner stang

ananassorbet & vanilje is, tern af ananas & ristede hasselnødder

Menu kr. 795,- pr. person

Vi assisterer gerne med vine til menuerne.


Ved grupper over 10 personer skal der bestilles samme

menu til hele selskabet​

Menuerne skal være meddelt Bistro Boheme senest

1 uge for inden for inden.

Social​

​Bistro Boheme støtter


Kontakt​