​​


Nytårsaftens menu

Røget laks fra Daniel Letz serveret med golden rossini kaviar, fritteret østers & agurk

Carpaccio af kammusling serveret med rossini gold kaviar, æble,

rå jordskokker & æble beurre blanc

Salt marineret foie gras rullet i hasselnødder, abrikos puré & nødde guf

Medaljon af kalvemørbrad på trøffelpure, bagte jordskokker, trøffelsky med persille, 

marv, skalotteløg toppet med revet trøffel

Mandel surprise

Kransekage ved midnat

Menu kr. 1.295,-

Menuen skal forudbestilles og forudbetales senest onsdag 14. december kl. 15.00​

Vinmenu kan tilkøbes eller så kan der også bestilles drikke på dagen.

Dørene er åbne mellem fra 18.00 – 20.00

Der tilsendes konto oplysninger i god tid og reservationen er først bekræftet når beløbet er på vores konto. 

​Venligst informer os om allergier/allergener

Vi glæder os til at skåle ind det nye år sammen med jer. 

Med venlig hilsen 

Bistro Boheme

Social​

​Bistro Boheme støtter


Kontakt​