​Frokostkort

​Dagens ret Dagspris

Dagens højt belagte​Dagspris

30 gram Rossini Caviar Gold Selection

Serveret med crème double, brioche & rødløg

600

4 slags Perle Blanche østers

Friterede, verdens bedste med Rossini Caviar Gold Selection, rød grape & peanut olie & peberrodsketchup

255

Perle Blanche østers 

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med amerikansk peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette

85 / 170

Karrysild 

Serveret på æblecarpaccio, hertil æggesalat, kapers og rødløg

95

Krabbe rørt med dild-lime mayonnaise 

Lagt med guacamole & syltede tomater, serveres med kapers, karse, grape & agurk syltet i hvid balsamico

​195

Letsaltet laksetatar  

Serveret med citron-krydderurte mayonnaise, hertil agurk, vagtelæg, skalotteløg & rugbrødschips

​​168

Bali Carpaccio

Tun carpaccio med wasabi ærter & wasabi-lime mayonnaise, hertil kinaradise vendt med sesam & soya 

​155

Håndpillede Skagensrejer på hvide asparges ​

Serveret med hummer hollandaise, pocheret æg, citron & kørvel

​225

Oksecarpaccio 

Serveret med trøffel-citron mayonnaise, revet Havgus & rucola

​155

Terrine af foie gras med andeconfit & pistacienødder, tilsmagt med calvados 

Serveret med svesker marineret 1 år i armagnac & brioche

​195

Moules Frites á la Bistro Boheme serveret med bacon, aiôli & pastis

​215

Asparges suppe 

Serveret med souffléboller af kylling, grønne & hvide aspargessnitter, rosmarin croutoner & purløg

​140

Thøstesen spejlæg 

Serveret på puré af kartofler & trøfler, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder, croutoner & friskrevet trøffel

​230

Medaljon af oksemørbrad serveret med fritter, béarnaise & grøn salat

​275

Biksemad 

Lidt som brændende kærlighed, serveret med rødbeder, cornichoner, spejlæg & kartoffelmos

​165

Omelet serveret med skinke & comté serveret med salat af rodfrugter vendt i dijonnaise

​125

Pariserbøf af hakket oksemørbrad serveret med behørigt garniture

​215

Rørt tatar af oksemørbrad 

Krydret med chili, tabasco, crème fraîche, trøffelolie, rødløg, kapers, estragon & cognac.

Serveres med grøn salat, cornichoner, ristet rugbrød & kartoffelchips

​255

Supplement fritter 40

Supplement béarnaise 40

Dessert

2 Petit Fours

40

Tahiti vanilje creme brulee serveret med citronsorbet

135

Nougatine serveret med mandel/mocca creme & passions frugt sorbet

135

Hvid chokolade mousse med lakrids karamel

Chokolade krymmel & sorbet på blod appelsin

145

Bohemes chokolade drøm

Serveres med cantaloupe melon & pære/melon sorbet

155

Svesker marineret 1 år i armagnac

Serveret med vaniljeis, lakrids tuille & engelsk lakrids

125


Ananas braiseret i cognac & varme krydderier hertil is med nougat, marcipan & chokolade

135

Havgus & hvid dame på grillet toast, toppet med tomat-tatar hertil pære pocheret i rødvin & portvin

Havgus – fast komælksost / Den hvide dame – cremet hvidskimmelost - ko

Oste fra Arla Unikka

95

Comte lagret i 36 måneder

Serveret med knækbrød, trøffelhonning & frisk revet trøffel

125

Ostebræt

Europæiske oste med oliven & knækbrød · 3 stk / 6 stk

80/160

Jacobs franske kaffe

105

Espresso Martini

125


Information om indhold af allergene ingredienser kan fås ved restaurantens personale

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort​

Social​

​Bistro Boheme støtter


Kontakt​