FROKOST

Dagens ret

Dagspris

Dagens højt belagte

Dagspris

30 gram Rossini Caviar Gold Selection

Serveret med crème double, brioche & rødløg

600

4 slags Perle Blanche østers

Friterede, verdens bedste med Rossini Caviar Gold Selection, rød grape & peanut olie & peberrodsketchup

255

Perle Blanche østers

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med amerikansk peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette

85 / 170

Karrysild

Serveret på æblecarpaccio, hertil æggesalat, kapers og rødløg

95

Krabbe rørt med dild-lime mayonnaise

Lagt med guacamole & syltede tomater, serveres med kapers, karse, grape & agurk syltet i hvid balsamico

195

Letsaltet laksetatar

Serveret med citron-krydderurte mayonnaise, hertil agurk, vagtelæg, skalotteløg & rugbrødschips

168

Bali Carpaccio

Tun carpaccio med wasabi ærter & wasabi-lime mayonnaise, hertil kinaradise vendt med sesam & soya

155

Tomat salat med bøffelmozzarella 

Variation af tomater, grøn pesto & pinjekerner

145

Oksecarpaccio

Serveret med trøffel-citron mayonnaise, revet Havgus & rucola

155

Terrine af foie gras med andeconfit & pistacienødder, tilsmagt med calvados

Serveret med svesker marineret 1 år i armagnac & brioche

195

Moules Frites á la Bistro Boheme serveret med bacon, aiôli & pastis

215

Medaljon af oksemørbrad

Serveret med fritter, béarnaise & grøn salat

275

Biksemad

Lidt som brændende kærlighed, serveret med rødbeder, cornichoner, spejlæg & kartoffelmos

165

Omelet serveret med skinke & comté

Serveret med salat af rodfrugter vendt i dijonnaise

125

Pariserbøf af hakket oksemørbrad serveret med behørigt garniture

215

Rørt tatar af oksemørbrad

Krydret med chili, tabasco, crème fraîche, trøffelolie, rødløg, kapers, estragon & cognac.

Serveres med grøn salat, cornichoner, ristet rugbrød & kartoffelchips

255

Supplement fritter

40

Supplement béarnaise

40

Dessert

2 stk. petits fours

40

​​

Tahiti vanilje crème brûlée serveret med citronsorbet

135

​​

Hindbær, hindbær, hindbær & hindbær

145

​​

Hvid chokolademousse med rabarber kompot, rabarber sorbet & karamelliseret hvid chokolade

145

Bohemes københavner stang ananassorbet & vanilje is, tern af ananas & ristede hasselnødder

125

Frisk bærtærte serveret med vanilje creme, marcipan, jordbær coulis & vanilje is

145

Svesker marineret 1 år i armagnac serveret med vaniljeis, lakridstuille & engelsk rå lakrids

125

Ananas braiseret i cognac & varme krydderier serveret med nougat- marcipan- & chokoladeis

135

3 slags sorbet

85

Friskost rørt med trøffel serveret med maltknækbrød hertil oliven olie, abrikos chutney,

havgus, trøffelhonning & tørret persille. (Havgus – fast komælks ost fra Arla/Unikka)

145

Comté lagret i 36 måneder serveret med knækbrød, trøffelhonning & friskrevet trøffel

125

Ostebræt - 3 stk. eller 6 stk. europæiske oste, serveret med behørig garniture

80/160

Jacobs Franske Kaffe

105

Espresso Martini

125


Information om indhold af allergene ingredienser kan fås ved restaurantens personale

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort​

Social​

​Bistro Boheme støtter


Kontakt​