FROKOST

30 gram Rossini Caviar Gold Selection

Serveret med crème double, brioche & rødløg

600

4 slags Perle Blanche østers

Friterede, verdens bedste med Rossini Caviar Gold Selection, rød grape & peanut olie & peberrodsketchup

255

Perle Blanche østers

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med amerikansk peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette

85 / 170

Karrysild

Serveret på æblecarpaccio, hertil æggesalat, kapers og rødløg

105

RØD GAMMELDAGS MODNET KRYDDERSILD

Serveret med peberrodscrème & lun kartoffelsalat

115

HØNSESALAT PÅ TOAST

Serveret med bacon & champignon

135

Krabbe rørt med dild-lime mayonnaise

Lagt med avocado crème & syltede tomater, serveres med kapers, karse, grape & agurk syltet i hvid balsamico

195

FRITERET RØDSPÆTTEFILET MED REJESALAT

Serveret på toast toppet med krydderurter vendt i citron

175

Letsaltet laksetatar

Serveret med citron-krydderurte mayonnaise, hertil agurk, vagtelæg, skalotteløg & rugbrødschips

168

Bali Carpaccio

Tun carpaccio med wasabi ærter & wasabi-lime mayonnaise, hertil kinaradise vendt med sesam & soya

155

Oksecarpaccio

Serveret med trøffel-citron mayonnaise, revet havgus & rucola

155

Terrine af foie gras med andeconfit & pistacienødder, tilsmagt med calvados

Serveret med svesker marineret 1 år i armagnac

195

Moules Frites á la Bistro Boheme serveret med bacon, aiôli & pastis

215

Bohemes fiskefrikadeller

Serveret på stuvet spinat à la crème, svampe & råmarineret gulerod

175

LUN FLÆSKESTEG PÅ RUGBRØD

Serveret med rødkål & agurkesalat

155

ANDECONFIT

Med rødbeder, æbler og løg, hertil sennep/honningsauce & krydderurter

275

Medaljon af oksemørbrad serveret med fritter, béarnaise & grøn salat

275

Biksemad

Lidt som brændende kærlighed, serveret med rødbeder, cornichoner, spejlæg & kartoffelmos

175

Omelet serveret med skinke & comté

Serveret med salat af rodfrugter vendt i dijonnaise

125

Pariserbøf af hakket oksemørbrad serveret med behørigt garniture

215

Rørt tatar af oksemørbrad

Krydret med chili, tabasco, crème fraîche, trøffelolie, rødløg, kapers, estragon & cognac.

Serveres med grøn salat, cornichoner, ristet rugbrød & kartoffelchips

255

​​

Supplement fritter og supplement béarnaise pr. stk.

40

DESSERT

2 stk. petits fours

40

Tahiti vanilje crème brûlée serveret med citronsorbet

135

CALVADOS -LAMBERET ÆBLETÆRTE MED MARCIPAN, HASSELNØDDER & KANEL

Hertil serveres vaniljeis

145

Hvid chokolade mousse med karamel tilsmagt lakrids

Chokolade krymmel & sorbet på blod appelsin

145

LUN CHOKOLADETÆRTE MED SALTET KARAMEL & RISTEDE PISTACIENØDDER

135

Bohemes københavner stang

Med vaniljeis, tern af ananas & ristede hasselnødder

125

Svesker marineret 1 år i armagnac

Serveret med vaniljeis, lakridstuille & engelsk rålakrids

125

3 slags sorbet

85

Friskost rørt med trøffel serveret med maltknækbrød

Hertil olivenolie, abrikos chutney, Havgus (fast komælksost fra Arla/Unika), trøffelhonning & tørret persille

145

Comté lagret i 36 måneder

Serveret med knækbrød, trøffelhonning & friskrevet trøffel

145

Ostebræt

3 stk. eller 6 stk. europæiske oste, serveret med behørig garniture

80 / 160

Jacobs Franske Kaffe

105

Espresso Martini

125

Information om indhold af allergene ingredienser kan fås ved restaurantens personale

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort

Social​

​Bistro Boheme støtter


Kontakt​