Aften​kort

Forretter

30 gram Rossini Caviar Gold Selection

Serveret med crème double, brioche & rødløg

600

4 slags Perle Blanche østers

Friterede, verdens bedste med Rossini Caviar Gold Selection, rød grape, peanut olie & peberrodsketchup

255

Perle Blanche østers

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med amerikansk peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette

85 / 170

3 friterede østers

Serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron

115

Carpaccio af kammusling

Serveret med Rossini Caviar Gold Selection, æble, rå jordskokker & beurre blanc tilsmagt med æble

225

Krabbe rørt med dild-lime mayonnaise

Lagt med guacamole, hertil syltede tomater, kapers, karse, grape & agurk syltet i hvid balsamico

195

Letsaltet laksetatar

Serveret med citron- krydderurt mayonnaise, hertil agurk, vagtelæg, skalotteløg & rugbrødschips

168

Bali Carpaccio

Tun carpaccio med wasabi ærter & wasabi-lime mayonnaise, hertil kinaradise vendt med sesam & soya

155

Tomatsalat med bøffel mozzarella

Variation af tomater, grøn pesto & pinjekerne

145

Oksecarpaccio

Serveret med trøffel-citron mayonnaise, revet Havgus samt rucola

155

Terrine af foie gras med andeconfit og pistacienødder, tilsmagt med calvados

Serveret med svesker marineret 1 år i armagnac & brioche

195

Tomat consommé

Serveret med bagt tomat, oliven, ærter, crouton & tomat concassé

145

Hovedretter

Moules Frites à la Bistro Boheme

Serveret med bacon, aiôli & pastis

215

Stegt pighvar toppet med Rossini Caviar Gold Selection

Serveret på frikassé af hvide & grønne asparges krydret med dild & æbler, hertil beurre blanc tilberedt med champagne

395

Stegt rødtunge

Farseret med kammuslingsouffle rørt op med krabbe, rødtunge fumé & sommergrønt

325

Grillet tournedos af oksemørbrad

Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & bearnaise - Laves også som peberbøf ved forespørgsel

365

Toppet med stegt foie gras

+85

Toppet med friskrevet trøffel

+100

Rørt tatar af oksemørbrad

Krydret med chili, tabasco, crème fraîche, trøffelolie, rødløg, kapers, estragon & cognac.

Serveret med grøn salat, cornichoner, ristet rugbrød & kartoffelchips

255

Supplement fritter

40

Supplement béarnaise

40

Information om indhold af allergene ingredienser kan fås ved restaurantens personale

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort

Dessert

2 stk. petits fours

40

​​

Tahiti vanilje crème brûlée serveret med citronsorbet

135

​​

Hindbær, hindbær, hindbær & hindbær

145

​​

Hvid chokolademousse med rabarber kompot, rabarber sorbet & karamelliseret hvid chokolade

145

Bohemes københavner stang ananassorbet & vanilje is, tern af ananas & ristede hasselnødder

125

Frisk bærtærte serveret med vanilje creme, marcipan, jordbær coulis & vanilje is

145


Svesker marineret 1 år i armagnac serveret med vaniljeis, lakridstuille & engelsk rå lakrids

125


Ananas braiseret i cognac & varme krydderier serveret med nougat- marcipan- & chokoladeis

135


3 slags sorbet

85


Friskost rørt med trøffel serveret med maltknækbrød hertil oliven olie, abrikos chutney,

havgus, trøffelhonning & tørret persille. (Havgus – fast komælks ost fra Arla/Unikka)

145


Comté lagret i 36 måneder serveret med knækbrød, trøffelhonning & friskrevet trøffel

125

Ostebræt - 3 stk. eller 6 stk. europæiske oste, serveret med behørig garniture

80/160


Jacobs Franske Kaffe

105

Espresso Martini

125

Social​

​Bistro Boheme støtter


Kontakt​