Aften​kort

Forretter

30 gram Rossini Caviar Gold Selection

Serveret med crème double, brioche & rødløg

600

4 slags Perle Blanche østers

Friterede, verdens bedste med Rossini Caviar Gold Selection, rød grape, peanut olie & peberrodsketchup

255

Perle Blanche østers

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med amerikansk peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette

85 / 170

3 friterede østers

Serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron

115

Carpaccio af kammusling

Serveret med Rossini Caviar Gold Selection, æble, rå jordskokker & beurre blanc tilsmagt med æble

225

Krabbe rørt med dild-lime mayonnaise

Lagt med guacamole, hertil syltede tomater, kapers, karse, grape & agurk syltet i hvid balsamico

195

Letsaltet laksetatar

Serveret med citron- krydderurt mayonnaise, hertil agurk, vagtelæg, skalotteløg & rugbrødschips

168

Bali Carpaccio

Tun carpaccio med wasabi ærter & wasabi-lime mayonnaise, hertil kinaradise vendt med sesam & soya

155

Tomatsalat med bøffel mozzarella

Variation af tomater, grøn pesto & pinjekerne

145

Oksecarpaccio

Serveret med trøffel-citron mayonnaise, revet Havgus samt rucola

155

Terrine af foie gras med andeconfit og pistacienødder, tilsmagt med calvados

Serveret med svesker marineret 1 år i armagnac & brioche

195

Tomat consommé

Serveret med bagt tomat, oliven, ærter, crouton & tomat concassé

145

Hovedretter

Moules Frites à la Bistro Boheme

Serveret med bacon, aiôli & pastis

215

Stegt pighvar toppet med Rossini Caviar Gold Selection

Serveret på frikassé af hvide & grønne asparges krydret med dild & æbler, hertil beurre blanc tilberedt med champagne

395

Stegt rødtunge

Farseret med kammuslingsouffle rørt op med krabbe, rødtunge fumé & sommergrønt

325

Grillet tournedos af oksemørbrad

Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & bearnaise - Laves også som peberbøf ved forespørgsel

365

Toppet med stegt foie gras

+85

Toppet med friskrevet trøffel

+100

Rørt tatar af oksemørbrad

Krydret med chili, tabasco, crème fraîche, trøffelolie, rødløg, kapers, estragon & cognac.

Serveret med grøn salat, cornichoner, ristet rugbrød & kartoffelchips

255

Supplement fritter

40

Supplement béarnaise

40

Information om indhold af allergene ingredienser kan fås ved restaurantens personale

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort

Dessert

2 Petit Fours

40

Tahiti vanilje creme brulee serveret med citronsorbet

135

Nougatine serveret med mandel/mocca creme & passions frugt sorbet

135

Hvid chokolade mousse med lakrids karamel

Chokolade krymmel & sorbet på blod appelsin

145

Bohemes chokolade drøm

Serveres med cantaloupe melon & pære/melon sorbet

155

Svesker marineret 1 år i armagnac

Serveret med vaniljeis, lakrids tuille & engelsk lakrids

125

Ananas braiseret i cognac & varme krydderier hertil is med nougat, marcipan & chokolade

135

Havgus & hvid dame på grillet toast, toppet med tomat-tatar hertil pære pocheret i rødvin & portvin

Havgus – fast komælksost / Den hvide dame – cremet hvidskimmelost - ko

Oste fra Arla Unikka

95

Comte lagret i 36 måneder

Serveret med knækbrød, trøffelhonning & frisk revet trøffel

125

Ostebræt

Europæiske oste med oliven & knækbrød · 3 stk / 6 stk

80/160

Jacobs franske kaffe

105

Espresso Martini

125

Social​

​Bistro Boheme støtter


Kontakt​