FORRETTER

30 gram Rossini Caviar Gold Selection

Serveret med crème double, brioche & rødløg

600

4 slags Perle Blanche østers

Friterede, verdens bedste med Rossini Caviar Gold Selection, rød grape, peanut olie & peberrodsketchup

255

Perle Blanche østers

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med amerikansk peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette

85 / 170

3 friterede østers

Serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron

115

Carpaccio af kammusling

Serveret med Rossini Caviar Gold Selection, æble, rå jordskokker & beurre blanc tilsmagt med æble

225

Krabbe rørt med dild-lime mayonnaise

Lagt med avocado crème, hertil syltede tomater, kapers, karse, grape & agurk syltet i hvid balsamico

195

Letsaltet laksetatar

Serveret med citron-krydderurt mayonnaise, hertil agurk, vagtelæg, skalotteløg & rugbrødschips

168

Bali Carpaccio

Tun carpaccio med wasabi ærter & wasabi-lime mayonnaise, hertil kinaradise vendt med sesam & soya

155

Oksecarpaccio

Serveret med trøffel-citron mayonnaise, revet Havgus samt rucola

155

Terrine af foie gras med andeconfit og pistacienødder, tilsmagt med calvados

Serveret med svesker marineret 1 år i armagnac

195

Jordskokkesuppe

Serveret med peber bacon, æbler, crouton, & jordskokkechips

105

SNEGLE I BRUNET SMØR

Serveret med tomater, mandler, persille, basilikum, croutoner & rigeligt hvidløg

135

HOVEDRETTER

BAGT TORSK & RØDTUNGE

Serveret på en frikasse med håndpillede skagenrejer, spinat, tomat & syltet agurk

375

Moules Frites à la Bistro Boheme

Serveret med bacon, aiôli & pastis

215

STEGT PIGHVAR SERVERET MED CHAMPAGNE BEURRE BLANC & GOLD ROSSINI CAVIAR

Hertil smørkonfiteret jordskokkepuré

395

INDBAGT TRØFFELSUPPE à LA PAUL BOCUSE‘S VGE - 1975

Consommé, noilly prat, trøffel, foie gras, oksespidsbryst, landhane & urter

395

CANNELlONI

Farseret med perlehøne, foie gras, trøffel & morkler serveret på skorzonerrødder, kartoffelpuré med citron & porrer,

hertil morkel à la crème toppet med revet trøffel

395

BOULANGERÉ

Fransk klassisk ret på flæskesteg serveret med dijon sennep, salat & asier

275

ANDECONFIT

Med rødbeder, æbler og løg, hertil sennep/honningsauce & krydderurter

275

Grillet tournedos af oksemørbrad

Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & bearnaise - Laves også som peberbøf ved forespørgsel

Toppet med stegt foie gras eller toppet med friskrevet trøffel +125

365

Rørt tatar af oksemørbrad

Krydret med chili, tabasco, crème fraîche, trøffelolie, rødløg, kapers, estragon & cognac

Serveret med grøn salat, cornichoner, ristet rugbrød & kartoffelchips

255

Supplement fritter og supplement béarnaise pr. stk.

40

DESSERT

2 stk. petits fours

40

Tahiti vanilje crème brûlée

Serveret med citronsorbet

135

CALVADOS -LAMBERET ÆBLETÆRTE MED MARCIPAN, HASSELNØDDER & KANEL

Hertil serveres vaniljeis

145

Hvid chokolade mousse med karamel tilsmagt lakrids

Chokolade krymmel & sorbet på blod appelsin

145

LUN CHOKOLADETÆRTE MED SALTET KARAMEL & RISTEDE PISTACIENØDDER

135

Bohemes københavner stang

Med vaniljeis, tern af ananas & ristede hasselnødder

125

Svesker marineret 1 år i armagnac

Serveret med vaniljeis, lakridstuille & engelsk rålakrids

125

3 slags sorbet

85

Friskost rørt med trøffel serveret med maltknækbrød

Hertil olivenolie, abrikos chutney, Havgus (fast komælksost fra Arla/Unika), trøffelhonning & tørret persille

145

Comté lagret i 36 måneder

Serveret med knækbrød, trøffelhonning & friskrevet trøffel

145

Ostebræt

3 stk. eller 6 stk. europæiske oste, serveret med behørig garniture

80 / 160

Jacobs Franske Kaffe

105

Espresso Martini

125

Information om indhold af allergene ingredienser kan fås ved restaurantens personale

Et gebyr på op til 3,75% vil blive tillagt regningen ved betaling med kreditkort

Social​

​Bistro Boheme støtter


Kontakt​