Aften​kort

Forretter

30 gram Rossini Caviar Gold Selection 

Serveret med crème double, brioche & rødløg

​600

4 slags Perle Blanche østers 

Friterede, verdens bedste med Rossini Caviar Gold Selection, rød grape &

peanut olie & peberrodsketchup

​255

Perle Blanche østers 

3 stk. eller 6 stk. serveret au naturelles med amerikansk peberrodsketchup & rødvinsvinaigrette

​85 / 170

3 friterede østers 

Serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron

​115

Carpaccio af kammusling 

Serveret med Rossini Caviar Gold Selection, æble, rå jordskokker & beurre blanc tilsmagt med æble

​225

Krabbe rørt med dild-lime mayonnaise 

Lagt med guacamole, hertil syltede tomater, kapers, karse, grape & agurk syltet i hvid balsamico

​195

Letsaltet laksetatar

Serveret med citron-krydderurte mayonnaise, hertil agurk, vagtelæg, skalotteløg & rugbrødschips

​168

Bali Carpaccio 

Tun carpaccio med wasabi ærter & wasabi-lime mayonnaise, hertil kinaradise

vendt med sesam & soya

​155

Håndpillede Skagensrejer på hvide asparges 

Serveret med hummer hollandaise, pocheret æg, citron & kørvel

​225

Oksecarpaccio 

Serveret med trøffel-citron mayonnaise, revet Havgus samt rucola

​155

Terrine af foie gras med andeconfit og pistacienødder, tilsmagt med calvados 

Serveret med svesker marineret 1 år i armagnac & brioche

​195

Aspargesuppe 

Serveret med souffléboller af kylling, grønne & hvide aspargessnitter, rosmarin croutoner & purløg

​140

Thøstesen spejlæg

Serveret på puré af kartofler & trøfler, andeconfit, trøffelpølse, hasselnødder,

croutoner og friskrevet trøffel

​230

Snegle i brunet smør 

Serveret med tomater, mandler, persille, basilikum, croutoner & rigeligt hvidløg

​135

Hovedretter

​Dagens fangst -   Dagspris

Dagens klassiker - Dagspris

Moules Frites à la Bistro Boheme 

Serveret med bacon, aiôli & pastis

​215

Stegt pighvar toppet med Rossini Caviar Gold Selection 

Serveret på frikassé af hvide & grønne asparges krydret med dild & æbler,

hertil beurre blanc tilberedt med champagne

​395

Confiteret kaninlår i tomat 

Serveret med bagt bøftomat, karotter, tørrede oliven, grønne asparges & tomatsauce

​295

Variation af lam fra Varde Ådal 

Serveret med puré af ramsløg & kartofler, hvide asparges, hertil lammesauce med syltede perleløg, tomater, confiteret hvidløg, persille, skalotteløg, citron & dildolie

​355

Grillet tournedos af oksemørbrad 

Serveret med haricots verts, rødvinssauce, fritter & bearnaise - Laves også som peberbøf ved forespørgsel

365

Toppet med stegt foie gras +85

Toppet med friskrevet trøffel +100

Rørt tatar af oksemørbrad 

Krydret med chili, tabasco, crème fraîche, trøffelolie, rødløg, kapers, estragon & cognac.

Serveret med grøn salat, cornichoner, ristet rugbrød & kartoffelchips

​255

Supplement fritter 40

Supplement béarnaise 40

Dessert

2 Petit Fours

40

Tahiti vanilje creme brulee serveret med citronsorbet

135

Nougatine serveret med mandel/mocca creme & passions frugt sorbet

135

Hvid chokolade mousse med lakrids karamel

Chokolade krymmel & sorbet på blod appelsin

145

Bohemes chokolade drøm

Serveres med cantaloupe melon & pære/melon sorbet

155

Svesker marineret 1 år i armagnac

Serveret med vaniljeis, lakrids tuille & engelsk lakrids

125

Ananas braiseret i cognac & varme krydderier hertil is med nougat, marcipan & chokolade

135

Havgus & hvid dame på grillet toast, toppet med tomat-tatar hertil pære pocheret i rødvin & portvin

Havgus – fast komælksost / Den hvide dame – cremet hvidskimmelost - ko

Oste fra Arla Unikka

95

Comte lagret i 36 måneder

Serveret med knækbrød, trøffelhonning & frisk revet trøffel

125

Ostebræt

Europæiske oste med oliven & knækbrød · 3 stk / 6 stk

80/160

Jacobs franske kaffe

105

Espresso Martini

125

Social​

​Bistro Boheme støtter


Kontakt​