b-watermark

MENU

border_2

Dagens højt belagte – dagspris​

30 gram Rossini Black Label Caviar serveret med kefir fermenteret fløde, vagtelæg, brioche & rødløg​

​600

Variation af Perle Blanche østers

Friteret med tatarsauce. Passions/peber coulis. Blodgrape/peanutolie. Ponzu,
“Verdens bedste” med Rossini Black Label Caviar. Mandel olie & Bohemes hot sauce

​400

Østers naturel

Perle Blanche 3 eller 6 stk. serveret au naturelles med Bohemes hot sauce & rødvinsvinaigrette

100/200

3 friterede østers serveret med sauteret spinat, tatarsauce & citron

150

Rød kryddersild serveret med peberrodscreme, jordskokker, syltede rødløg, kapers & krydderurtesalat

105

Karrysild serveret på æblecarpaccio, hertil æggesalat, kapers & rødløg

115

Krabbe rørt med dild- & limemayonnaise, lagt med avocadocrème & syltede tomater,
serveret med kapers, karse, cashewnødder, blodgrape & agurk syltet i hvid balsamico

255

Rimmet laks med kefir fermenteret fløde, rå agurk, syltet citron, wasabi olie & Rossini Black Label Caviar

295

Carpaccio af kammusling serveret med Rossini Gold Selection Caviar, æble, rå jordskokker & beurre blanc tilsmagt med æble

250

Porrer i vinaigrette serveret med vagtelæg, æble, crouton & fransk dressing

145

Oksecarpaccio serveret med trøffel- & citronmayonnaise, revet Havgus & rucola

155

Løvemad

Oksemørbrad rørt med cognac, mandel olie, grøn tabasco hertil avocado creme & Rossini Black Label Caviar

260

Foie gras terrine med trøffel, abrikospuré, nøddeguf & brioche

250

Pighvar bisque serveret blomkål, porrer, fiskesouffle boller & creme double

155

Bohemes fiskefrikadeller serveret på stuvet spinat & svampe à la crème & rå marineret gulerod

175

Tempurafriteret jomfruhummer på brioche serveret med sauteret spinat & hummer mayonnaise

225

Kontakt og online booking

Vi glæder os til at modtage din reservation. 

Benyt bookinglinket herunder eller kontakt  os på +45 3393 9844

Har du ændringer eller spørgsmål til din booking, kan du ligeledes kontakte os på mail: info@bistroboheme.dk

Åbningstider

Normale åbningstider mandag til lørdag  kl. 11.30 - 24.00 alle dage ud over søndag

Påske 2024 holder vi lukket følgende dage:

Skærtorsdag og langfredag 28 og 29. marts. 1 og 2. påske dage31. marts og 1. april

Åbningstider restaurant

Mandag - lørdag  

​11.30 – 01.00

Sidste udskænkning kl. 00.30

Åbningstider køkken​

Frokost

​11.30 – 15.00

Aften

17.30 – 21.30

Bistro Boheme støtter​

© 2022 Bistro Boheme. Alle rettigheder forbeholdes.​